Sterk start for Skinnet bedrar på TVNorge

7 februar 2024 - Sist oppdatert 5 mars 2024

Det nye TVNorge-programmet Skinnet bedrar samlet 169 000 seere totalt i går kveld. Men en andel på 26 prosent i den kommersielle målgruppen, ble programmet det mest sette underholdningsformatet i det tidsrommet.

 

– Dette er en strålende start for et nytt konsept. Skinnet bedrar var det mest sette underholdningsformatet i sloten på alle kanaler og det mest strømmende programmet på discovery+ i går. Det er veldig gledelig. Vi har beskrevet Skinnet bedrar som et overskuddsprosjekt, og dét er det jammen. Her er rett og slett oppdraget å underholde både seere og deltakere på en måte vi har hatt stor suksess med i brede underholdningsformater på TVNorge. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør for TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery.Skinnet bedrar er et gameshow der et rullerende humoristpanel får testet hvor gode de er på å avsløre bløffmakere. De skal vurdere tre og tre personer som hevder å ha ulike roller eller talenter, og de må gjette på hvem som er ekte og hvem som forsøker å lure dem. Programmet ledes av Ronny Brede Aase, og i hver episode får han med seg tre nye humorister i panelet.

 

Følgende kjendiser blir å finne i Skinnet bedrar-panelet: Linn Skåber, Jenny Skavlan, Jan Thomas, Jon Almaas, Harald Eia, Marte Stokstad, Calle Hellevang-Larsen, Jonis Josef, Solveig Kloppen, Tinashe Williamson og Petter Schjerven.

 

Nye episoder av Skinnet bedrar vises hver tirsdag kl. 20:30 på TVNorge og på discovery+. 

 

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

HBO Max, Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Insider, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Skinnet...