Skip to main content

Nye deltakere klare for 16 ukers helvete

23 september 2024

Sesong fire av det mye omtalte programmet er i gang med innspillingen, og John Arne Riise, Vida Lill Berge og Bernt Hulsker er blant kjendisene som våren 2025 skal vise frem sine 16 uker med blodslit.

Bootcamp-versjonen av 16 ukers helvete er akkurat i gang med sin andre sesong på TVNorge og strømmetjenesten Max, men allerede nå har innspillingen av fjerde sesong av 16 ukers helvete startet. Et helt nytt knippe kjendiser skal gjennomgå en drastisk livsstilsendring denne høsten. I 16 uker skal de seks deltakerne gjennomgå beintøff styrke- og mosjonstrening og streng diett, alt i håp om å nå makeløse resultater. Programmet er ingen konkurranse, de har bare seg selv og sine forventninger å måle seg etter. Felles for dem alle, er at de trenger en ny start.

– Jeg vil bli en maskin igjen. Det er jo en stund siden jeg la opp som fotballspiller, så det blir spennende å se hvor «maskin» jeg kan bli. Jeg vil finne tilbake til rutiner i hverdagen med både trening og kosthold, pushe grenser med Martin, spise riktig og føle meg vel når jeg ser meg i speilet, sier John Arne Riise.

– Jeg er allerede i gang med en livsstilsendring. Jeg har vært flink og kommet et godt stykke på veien mot målene mine allerede, men nå passer det perfekt å få eksperthjelp av Martin og Anette for å komme helt i mål, sier Vida Lill Berge.

Vil slutte på antidepressiva
Til å hjelpe seg gjennom de 112 krevende dagene har deltakerne to mentorer. Langrenns-stjerna Martin Johnsrud Sundby gir deltakerne tips og veiledning for å komme i gang med treningen og holde motivasjonen oppe, og klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm gir både deltakere og seere nyttige råd om kosthold og matlaging. Vida Lill Berge ser frem til å få mer kunnskap om kost og ernæring.

– Det er en herlig og rar gjeng som er satt sammen her, og dette blir nok en gruppe som kan heie og hjelpe hverandre gjennom disse 16 ukene. Jeg gleder meg til å lære mer om både mat og meg selv og til å kjenne på mer overskudd. Målet mitt er å kunne slutte på antidepressiva med mat og trening, sier Berge.

Her er deltakerne i sesong fire:
Petter «Katastrofe» Bjørklund Kristiansen, artist.
John Arne Riise, tidligere fotballspiller.
Björg Thorhallsdottir, kunstner og forfatter.
Vida Lill Berge, programleder.
Bernt Hulsker, programleder og tidligere fotballspiller.
Jan Tore Kjær, tidligere ishockeyspiller.

16 ukers helvete sesong fire kommer på TVNorge våren 2025. 16 ukers helvete bootcamp sesong 2 går nå på TVNorge og strømmetjenesten Max.

Kontakter

Ola-Magnus Svihus

Senior kommunikasjonsrådgiver

Norske talenter, ELSE!, Jaget, Ex on the Beach Norge, 16 ukers helvete, Gift ved første blikk, Grens...