Skip to main content

CNN International blir tilgjengelig på Max

27 august 2024

Det amerikanske presidentvalget nærmer seg og nå kan norske Max-abonnenter strømme nyheter direkte fra USA når CNN International blir tilgjengelig på strømmetjenesten.

Fra 29. august tilbys nyheter fra CNN International på Max i Norge – direkte, døgnet rundt. Da lanseres det en direktesending av kanalen CNN International og norske seere kan følge dekningen av det kommende presidentvalget, både i forkant, og på selve valgdagen tirsdag 5. november. Dette inkluderer også ABC News' presidentdebatt mellom tidligere president Donald Trump og visepresident Kamala Harris. Den kan strømmes direkte på CNN International den 11. september fra klokken 03:00 norsk tid. Debatten vises på nytt klokken 08:00 og 20:00 samme dag. 

I tillegg til å levere bred dekning av det amerikanske valget, vil norske Max-abonnenter også få tilgang til andre internasjonale nyheter sammen med et bredt spekter av programinnhold om finans, reiseliv, teknologi og livsstil.    

CNN International blir tilgjengelig på Max i hele Norden, Spania, Nederland samt deler av Sentral- og Øst-Europa, og er tilgjengelig i utvalgte abonnementspakker. I Norge vil den bli tilgjengelig for de som har Premium-abonnementet.

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler