Vegard Hansen blir ny fotballekspert for Warner Bros. Discovery

23 august 2022

Vegard Hansen setter seg i ekspertstolen og blir ny fotballekspert for Warner Bros. Discovery ut årets sesong i Eliteserien og OBOS-ligaen. Hansen har i de siste 16 årene vært hovedtrener for Mjøndalen. 

 Vi får inn en kjemperessurs i Vegard Hansen, som er som en institusjon å regne når det kommer til de øverste divisjonene i norsk toppfotball. Vi er svært glade for at han blir en del av vårt lag. Det er flere som sammenlignet innflytelsen Vegard har hatt i Mjøndalen med selveste Nils Arne Eggen etter at han avsluttet som trener der.  Det gir et godt bilde på den kompetansen vi nå får inn i vårt studio, sier nordisk sportsdirektør i Warner Bros. Discovery, Morten Johannessen.

Etter 16 år som hovedtrener ble Hansen og Mjøndalen enige om å avslutte samarbeidet tidligere denne sommeren. Hovedpersonen selv tror overgangen til fotballekspert skal gå fint. Der blir han også gjenforent med en gammel elev.

Hvis Christian (Gauseth red.amn) klarer det, så kan det vel ikke være så vanskelig? Men skal jeg være litt alvorlig, så tror jeg det skal gå fint. Det vil selvfølgelig være rart å ikke være trener lengre, men norsk fotball har vært en del av livet mitt i så mange år. Jeg må naturligvis være litt ydmyk i forhold til ny rolle, og at det er helt sikkert ting jeg må forberede meg på og lære, men jeg er trygg på at det ekspertkorpset jeg nå blir en del av har en veldig høy kompetanse og kjennskap til både Eliteserien og OBOS-ligaen, sier ny fotballekspert for Warner Bros. Discovery, Vegard Hansen.

Vegard Hansen vil være fotballekspert i sendinger for både Eliteserien og OBOS-ligaen, og tar over for Lars Bohinen som ble klar som ny trener for Stabæk forrige uke.

Jeg har nok en bedre oversikt over OBOS-ligaen enn Eliteserien for øyeblikket. Eliteserien har jeg kost meg med foran TV-skjermen, men lagene i OBOS-ligaen har jeg analysert nøye. Jeg gleder meg til å være med utover sesongen, og tror vi har en veldig spennende høst i vente for norsk fotball, både i Eliteserien og OBOS-ligaen, sier ny fotballekspert for Warner Bros. Discovery, Vegard Hansen.

Vegard Hansen debuterer som fotballekspert allerede førstkommende søndag, hvor han vil utgjøre ekspertpanelet i Fotball Direkte og Fotballrunden på MAX og discovery+.

 

Kontakter

Martin Hinsch

Senior kommunikasjonsrådgiver, sport

Sport, Top Gear Norge, Team Solberg, Insider, Elvestads OL