Ronny Brede Aase melder overgang til Discovery

20 juli 2021

En av Norges største programlederprofiler blir å se på discovery+ og TVNorge i fremtiden. Ronny Brede Aase takker av i NRK TV for å begynne arbeidet med en nyutviklet TV-serie hos Discovery.

– Discovery har invitert meg med på eit fjernsynskalas eg ikkje ville gå glipp av. Eg elskar Kjør meg til OL, MasterChef og Hvite Gutter, og syns det er skikkeleg stas å skulle få vere med på laget. Eg har fått lov til å gjera så mykje kjekt på fjernsyn i NRK og er evig takksam for det, men då Discovery banka på med ein nyutvikla serie med hygge i fokus, vart eg rett og slett freista. Eg kjem nok ikkje til å klare å halde meg unna radioen på sikt, men nett no gler eg meg enormt til å fokusere på å lage fjernsyn med ein gjeng eg har djup respekt for, og som eg gler meg til å bli betre kjend med, sier Ronny Brede Aase.

Ronny Brede Aase begynte i NRK i 2007, og har vunnet flere priser for sin innsats som programleder, blant annet i P3morgen. De siste årene har han gjort flere programlederjobber på TV, har ledet store direktesendinger og hadde tidligere i år stor seersuksess med serien Eit feitt liv.

– Ronny Brede Aase er en fantastisk fyr som har begeistret hele Norge gjennom radio og TV i snart femten år. Han er knakende flink og har en tilstedeværelse og et humør som smitter. Vi gleder oss veldig til å jobbe med ham på denne nye programserien. Ronny passer som hånd i hanske i Discoverys satsing på godt, lokalt innhold. Det er for tidlig å gå i detalj om den nye programserien som utvikles nå, men vi ser frem til å presentere den skikkelig når tiden er inne, sier programdirektør Magnus Vatn i Discovery og TVNorge.

Kontakter

Hanne McBride

Kommunikasjonsdirektør