Warner Bros. Discovery med ny visuell profil for alle de nordiske TV-kanalene

14 desember 2023

Warner Bros. Discovery, den største kommersielle kringkasteren i Norden, lanserer en omfattende grafisk makeover hvor de forener den visuelle profilen til alle deres nordiske TV-kanaler.

Den nye designprofilen gjelder for totalt 14 TV-kanaler i Norge, Danmark, Finland og Sverige, og vil være synlig på skjermen fra mandag 15. januar.

– Vi har tydelige og unike kanalmerkevarer i hvert av de nordiske markedene. Ved å synkronisere utseendet og uttrykket deres, knytter vi dem sammen og styrker merkevareidentiteten for kanalporteføljen vår. Tiden var inne for en oppfrisket og forent merkevareopplevelse på tvers av de nordiske landene, og vi håper at dette vil glede publikum og heve seeropplevelsen, sier Jenny Berggren, VP Marketing & Publicity – Nordic hos Warner Bros. Discovery.

Selv om det dreier seg om en stor designmessig overhaling, håper Berggren at den nye visuelle profilen vil hjelpe seerne med å finne fram til sin favorittunderholdning.

– Målet vårt er å gjøre det lettere for seerne å finne programmene de vil ha. Vi ønsket å lage et system som strømmer fra kraften til flaggskipkanalene og gir sekundærkanalene en klar retning. Med et nytt og lekent utseende er det enkelt å identifisere de lokale Warner Bros. Discovery-kanalene, ikke bare når du sitter hjemme og titter, men også hvis du besøker et annet nordisk land. Flaggskipkanalen i hvert marked vil ha samme farge, og det samme vil de ulike sekundærkanalene, basert på deres programtilbud, sier Berggren.

I Norge betyr designoppgraderingen at kanalene TVNorge, MAX, FEM og VOX vil få helt ny logo og visuell profil mandag 15. januar.

– Jeg er glad og stolt over at vi nå kan avsløre vårt nye, friske og samlede uttrykk på tvers av våre kanaler, både her i Norge og i Norden. Denne oppgraderingen er ikke bare en visuell fornyelse, men også en styrking av vår felles identitet som en del av Warner Bros. Discovery. Vi har jobbet tett sammen for å sikre at seerne lett vil finne frem til sin favorittunderholdning på våre kanaler, selv om vi pakker alt inn i et nytt og flott design, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge.

Det nye visuelle designet er skapt av det globale merkevarebyrået DixonBaxi, med base i London, Storbritannia.

For tilgang på full logopakke, kontakt Anita Raaberg: anita.raaberg@wbd.com.

 

Dette er Warner Bros. Discovery-kanalene som får ny grafisk profil i de ulike landene:

Norge: TVNorge, MAX, FEM og VOX

Danmark: Kanal 5, Kanal 4, 6’ern og Canal 9.

Finland: TV5, Kutonen og Frii.

Sverige: Kanal 5, Kanal 9 og Kanal 11.

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler