TVNorge og discovery+ med julespesialer av Kongen befaler

15 november 2023

Både tidligere deltakere og en gjeng som aldri før har vært å se i Kongen befaler, skal fylle til sammen seks juleepisoder som kommer på TVNorge og discovery+ i førjulstiden.

Julespesialene sendes tirsdager og torsdager på TVNorge og discovery+ fra 28. november. I de fire første episodene skal de tidligere Kongen befaler-deltakerne Leo Ajkic, Siri Kristiansen, Calle Hellevang-Larsen, Kristoffer Olsen og Solveig Kloppen løse en rekke utradisjonelle og julete oppgaver i huset til Atle og i Drammens teater, og kjempe om en julekule i gull med bilde av Atle Antonsen.

I de to siste episodene, som for øvrig ble spilt inn i fjor høst, er det artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen, friidrettsutøver Henrik Ingebrigtsen, den gang utdanningsminster Tonje Brenna, kriminalforfatter og sjakkspiller Hans Olav Lahlum og komiker Marlene Stavrum som møtes til dyst.

– Omstendighetene i november fjor gjorde at det ble det besluttet å sette to julespesialepisoder på vent. I år har vi spilt inn fire nye juleepisoder, så når høstens ordinære sesong av Kongen befaler rundes av denne uken, kan vi glede seerne med hele seks Kongen befaler-episoder i juledrakt, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

Norske talenter, Null stjerner, 71° nord, Alle mot alle, Kongen befaler