Traileren for MILF of Norway slippes i dag

7 mai 2024

Det nye, nasjonalerotiske humordramaet MILF of Norway med Mariann Hole og Trond Fausa Aurvåg i hovedrollene får premiere 21. mai, eksklusivt på Max. Nå er traileren til den norske Max Original-serien klar.

 

SE DEN NYE TRAILEREN HER


Traileren til MILF of Norway hadde urpremiere på lanseringseventet for Max i går, mandag 6. mai. Den nye strømmetjenesten tilbyr innhold fra HBO Max og discovery+ samlet på ett sted, og MILF of Norway blir den første norske Max Original-serien som blir tilgjengelig når Max skal lanseres i Norge og en rekke andre europeiske land den 21. mai. 

 

Hovedrolleinnehaver Mariann Hole ser frem til at seerne snart får oppleve det morsomme og mørke universet som serien byr på.


– En serie om nettporno og selvrealisering stod ikke øverst på ønskelisten min, men manuset var knakende godt, og med et drømmelag av skuespillere og med Rune Langlo på regi, kunne jeg ikke si nei. Dette er drømmerollen jeg ikke visste jeg ville ha, sier Mariann Hole. 

 

Karakteren hun spiller i MILF of Norway, Lene, er en vanlig kvinne i begynnelsen av 40-årene som bor i et rolig tettsted utenfor Oslo sammen med ektemannen Lars (spilt av Trond Fausa Aurvåg) og tenåringssønnen Mons (Fridtjof Beer Roland). Gnisten i ekteskapet har sluknet, og når Lene plutselig mister jobben føler hun seg krenket og rådvill. Mest som en spøk, poster hun et lettkledd bilde av seg selv iført bunad på nettstedet InsideFans og oppdager at bunadserotikk er en nisje som treffer. Den nye inntekten kommer godt med, men enda viktigere er spenningen og friheten hun kjenner på i sitt nye, hemmelige liv.

 

Samtidig er frykten for å bli avslørt utmattende – for hvem er de egentlig, de som ser på henne?  

 

I øvrige roller i MILF of Norway ser vi Odd-Magnus Williamson, Henriette Faye-Schjøll, John Emil Jørgensrud, Kim Falch Jørgensen, Hibba Najeeb, Rudy Claes, Maxime Jacobsen, Norah Kristoffersen, Philip Helgar, Andre Eriksen, Mohammed Chakiri, Natalie Bjerke Roland, Amir Asgharnejad, Dennis Storøi og Trine Lise Olsen. 

 

MILF of Norway består av åtte episoder og har premiere på Max på lanseringsdagen tirsdag 21. mai. Etter premieren slipes én episode ukentlig på fredager.

 

Pressebilder kan lastes ned her.
Brukernavn "press", passord "press2024".

Les mer om lanseringen av Max her.

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Insider, Skinnet bedrar