Tidenes premieretall for 71° nord – team

8 januar 2024

Med 284 000 seere, slår den tredje sesongen av 71° nord – team begge de to foregående sesongene, og leverer de sterkeste premieretallene noensinne for nyvinningen innen 71° nord-universet. 

– Dette er helt strålende tall. 71° nord har vært et flaggskip på TVNorge i snart 25, år og at det fortsetter å levere på et så høyt nivå, er intet mindre enn fantastisk. Det er veldig gøy at seerne liker den nye vrien og det ser ikke ut til at deltakerne vi har med oss denne sesongen står noe tilbake for de som har vært med på oss på tur tidligere. De deler raust av oppturer og nedturer, gir alt i etappene og ikke minst byr på masse humor og godt humør, sier programdirektør i TVNorge og Warner Bros. Discovery, Magnus Vatn. 

Første sesong av 71° nord – team hadde 264 000 seere i snitt på premiereepisoden, mens sesong to hadde 228 000 seere. Den kommersielle seerandelen på gårdagens premiere lå på 29 prosent og TVNorge var største kanal i det tidsrommet. 

– Dette er en veldig god start på den spennende vårsesongen vi har foran oss på TVNorge, som fortsetter med premierer på Alle mot alle og 16 ukers helvete allerede i kveld, sier programdirektør i TVNorge og Warner Bros. Discovery, Magnus Vatn. 

Lagene som konkurrerer mot hverandre denne sesongen består av Martin Johnsrud Sundby og broren Sondre Sundby, Emil Gukild og Linnéa Myhre, Heidi Løke og søsteren Lise Løke og Hanna-Martine Slåttland Baller og Magan Gallery. Programleder er som alltid «Mr. 71° nord», Tom Stiansen. 

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler