Therese Johaug er på rømmen – har du sett henne?

31 mai 2024 - Sist oppdatert 5 juni 2024

Therese Johaug, Thomas Numme, Josefine Frida Pettersen og Tschawe er blant kjendisene som skal leke gjemsel med et kobbel profesjonelle etterforskere i hælene i sesong to av Jaget. Innspillingen har akkurat startet, og nå trenger etterforskerne publikums hjelp.

Er det mulig å gjemme seg for overvåkningskameraene i 2024? Det kjenner åtte nye kjendiser, fordelt i fire par, på akkurat nå. De fire nye deltakerparene i Jaget har flyktet fra Oslo gjennom T-banetunnelene på Carl Berners plass og er nå midtveis i innspillingen. Deltakerne har vist seg å være flinkere til å gjemme seg enn antatt, og nå spør produksjonen om publikums hjelp til å fakke rømlingene.

– Spenningen er høy i årets sesong, og det har vært nære på for deltakerne flere ganger de siste dagene. De har hatt utrolig flaks, og nå tenker vi at det er på tide å høyne innsatsen. Derfor spør vi nå om publikums hjelp til å ta dem, så hvis du ser noen av våre deltakere, si ifra til meg og etterforskningsteamet på e-posten jaget@mastiff.no, sier etterforskningsleder Johnny Brenna.

Deltakerparene som er på rømmen, er idrettsutøverne Therese Johaug og ektemannen Nils Jakob Hoff, artistene Tschawe og Jorun Stiansen, skuespillerne Herman Tømmeraas og Josefine Frida Pettersen og programleder Thomas Numme med «fenriken» fra Kompani Lauritzen, Geir Aker. Etterforskningsteamet består av den erfarne etterforskningslederen Johnny Brenna og etterforskerne Heidi Reisvang, Kristian Haugbjørg Smith, Kine Falch, Felix Borang Jatta og Ivar Moen. Bakkejegerne er i år Rikke Reiersen, Jennie-Lovise N. Bjerke, Kebba Njie Secka, Martin André Hammari, Thomas Stange og Martin Torstensen.

God trening i stressmestring
Deltakerparene i Jaget skal holde seg på rømmen i ti dager, har begrensede midler, og de legger igjen elektroniske spor hver gang de tar ut penger, slår på mobiltelefonen eller kjører på motorveien. De kan få hjelp av venner og familie, men jegerne har mulighet til å foreta avhør av alle i kjendisenes omgangskrets. Jegerne har også tilgang til overvåkningskameraer, mobiltrafikk, kortbruk og andre spor deltakerne kan etterlate seg. Therese Johaug har flyktet med ektemannen Nils Jakob Hoff, og de tror paret er godt rusta for ti dager på flukt.

– Vi har fått mye trening i stressmestring det siste året, så jeg tror ikke dette kommer til å rokke ved oss, som par. Men det blir helt garantert en god del stressende situasjoner som vi må forholde oss til, sier Nils Jakob Hoff.

– Nils Jakob er veldig avslappet, mens jeg fungerer som energiboost. På den annen side blir jeg hysterisk, mens Nils Jakob roer ned situasjonen, så jeg tror vi har en god balanse, sier Therese Johaug.

Har du sett Therese Johaug og Nils Jakob Hoff eller noen av de andre kjendisene? Ta kontakt med etterforskningsteamet på e-posten jaget@mastiff.no.

Sesong to av Jaget kommer på TVNorge og den nye strømmetjenesten Max til høsten.

Kontakter

Ola-Magnus Svihus

Senior kommunikasjonsrådgiver

Norske talenter, ELSE!, Jaget, Ex on the Beach Norge, 16 ukers helvete, Gift ved første blikk, Grens...