The Sympathizer – den nye HBO-serien har premiere 15. april på HBO Max

15 februar 2024 - Sist oppdatert 5 mars 2024

Spionthrilleren, som er skapt av stjerneregissør Park Chan-wook og er basert på den prisbelønte romanen med samme navn, får premiere på HBO Max i april. I dag slippes det en ny teaser og flere bilder fra den kommende serien. 

 

SE DEN NYE TEASEREN HER

 

The Sympathizer er en spionthriller og mørk komedie som utspiller seg på slutten av vietnamkrigen og handler om en halvt fransk, halvt vietnamesisk kommunistspion som forlater landet og hans påfølgende eksil i USA. Miniserien fra HBO er skapt og produsert av Park Chan-wook og Don McKellar.

 

Serien er basert på Viet Thanh Nguyens Pulitzer-belønte roman med samme navn.

 

Rollebesetningen består av Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong, Emmy-belønte Sandra Oh, samt Oscar-nominerte Robert Downey Jr. som spiller flere roller i serien. 

 

Park Chan-wook er seriens showrunner, executive produsent og manusforfatter i tillegg til å regissere de tre første episodene. Don McKellar er showrunner, executive produsent og manusforfatter. Robert Downey Jr. er executive produsent i tillegg til rolleinnehaver. Øvrige executive produsenter er Susan Downey, Amanda Burrell fra Team Downey, Niv Fichman fra Rhombus Media, Kim Ly, Ron Schmidt, bokens forfatter Viet Thanh Nguyen, og Jisun Back fra Moho Film. Seriens regissører, i tillegg til Chan-wook, er Fernando Meirelles (episode 4) og Marc Munden (episode 5-7). Manusforfattere er Mark Richard, Naomi Iizuka, Maegan Houang, Anchuli Felicia King og Tea Ho. The Sympathizer er en samproduksjon mellom HBO, A24 og Rhombus Media og er produsert i samarbeid med Moho Film og Cinetic Media.  

 

The Sympathizer består av syv episoder og har premiere 15. april på HBO Max.

 

Pressebilder kan lastes ned her.
Brukernavn "press", passord "press2024" (obs: nytt passord)

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

HBO Max, Skinnet bedrar, Sinnasnekker'n, MILF of Norway, 16 ukers helvete bootcamp, Insider, Neste s...