The Regime – Den offisielle traileren slippes i dag

8 februar 2024 - Sist oppdatert 5 mars 2024

Den stjernespekkede nye HBO-serien The Regime, med Kate Winslet i hovedrollen, kommer til HBO Max 4 mars. 

 

SE DEN NYE TRAILEREN HER

 

I dag slippes den nye traileren til den kommende HBO-serien The Regime, med Oscar-belønte Kate Winslet i hovedrollen. Den nye serien er skrevet av Will Tracy og er regissert av Stephen Frears og Jessica Hobbs.

 

The Regime er en seks episoder lang dramaserie om et autoritært regime i nåtidens Europa. Vi følger regimet fra innsiden av palassets vegger idet det er i ferd med å kollapse. Kansler Elena Vernham (Kate Winslet) har vært isolert i palasset over lengre tid og blir stadig mer paranoid og ustabil. Hun blir fortrolig med soldaten Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), en uforutsigbar mann og uventet støttespiller for kansleren. Etter hvert som Zubaks innflytelse øker, slås det sprekker i Elenas planer om å styrke sitt jerngrep rundt både landet og palasset.

 

På rollelisten finner vi Oscar-belønte Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton og Hugh Grant. I øvrige roller ser vi Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics og Pippa Haywood.

 

The Regime er regissert av Stephen Frears og Jessixa Hobbs. Manus er skrevet av Will Tracy som også fungerer som executive produsent og showrunner. Executive produsenter er Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears og Jessica Hobbs. Manusforfattere er Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra og Juli Weiner.

 

The Regime består av seks episoder på 60 minutter og har premiere mandag 4. mars på HBO Max. 

 


Pressebilder kan lastes ned her.
Passord og brukernavn "press".

 

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

HBO Max, Skinnet bedrar, Sinnasnekker'n, MILF of Norway, 16 ukers helvete bootcamp, Insider, Neste s...