The Penguin: ny teaser og flere bilder slippes i dag

20 juni 2024

En ny teaser for The Penguin, med Colin Farrell i hovedrollen, slippes i dag. Den nye serien fra Warner Bros. Television og DC Studios kommer til Max i september.

 

I dag slippes den andre teaseren for The Penguin, en ny serie fra Warner Bros. Television og DC Studios med Colin Farrell i hovedrollen som Oz Cobb, aka. the Penguin. Miniserien på åtte episoder er en krimsaga som bygger videre på historien som filmskaper Matt Reeves etablerte i den episke storfilmen The Batman og som handler om karakteren som spilles av Farrell i filmen. Den nye serien er utviklet av showrunner Lauren LeFranc.

 

SE DEN NYE TEASEREN HER

 

I tillegg til Farrell som Oz Cobb, består rollebesetningen av Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grappa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) og Theo Rossi (Dr. Julian Rush).

 

Serien er executive produsert av Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell og Lauren LeFranc, som er manusforfatter og showrunner, Craig Zobel, som regisserer de tre første episodene, og Bill Carraro. The Penguin er basert på DC-karakterer skapt av Bob Kane og Bill Finger og er produsert av Reeves’ 6th & Idaho Productions og Dylan Clark Productions i samarbeid med Warner Bros. Television. Daniel Pipski er også med som executive produsent. 

 

The Penguin kommer til Max i september.

 

Pressebilder fra The Penguin kan lastes ned her.

Brukernavn "press", passord "press2024". 

 

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Insider, Skinnet bedrar