The Penguin med Colin Farrell – den første teaseren slippes i dag

22 mars 2024

Den nye serien fra Warner Bros. Television og DC Studios, basert på karakteren fra The Batman, kommer til Max denne høsten. 

 

SE DEN NYE TEASEREN HER

 

I dag slippes den første teaseren til The Penguin, en ny serie fra Warner Bros. Television og DC Studios, som får premiere på Max i løpet av høsten 2024. Max er Warner Bros. Discoverys nye strømmetjeneste og lanseres i Norge 21. mai. Hovedrollen i The Penguin spilles av Colin Farrell. Serien består av åtte episoder og er fortsettelsen på den episke krimsagaen som filmskaper Matt Reeves introduserte med blockbuster-suksessen The Batman i 2022. Den nye dramaserien følger Farrells karakter fra filmen, Oz Cobb, også kjent som The Penguin.


I tillegg til Farrell, ser vi Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown og Michael Zegen.

 

Serien er executive produsert av Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, som også har skrevet manus og fungerer som showrunner, Craig Zobel, som regisserer de første tre episodene, og Bill Carraro. The Penguin er basert på karakterer skapt for DC av Bob Kane og Bill Finger. Serien er produsert av Matt Reeves’ 6th & Idaho Productions og Dylan Clark Productions i samarbeid med Warner Bros. Television, som har en overordnet kontrakt med Reeves og hans 6th & Idaho. Daniel Pipski er også executive produsent.

 

Pressebilder kan lastes ned her. 
Passord "press", brukernavn "press2024".

 

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Insider, Skinnet bedrar