Slik blir våren på Warner Bros. Discovery

22 november 2023

Ny strømmetjeneste, De olympiske leker i Paris og en massiv satsing på norsk TV-underholdning, det er hovedingrediensene i Warner Bros. Discoverys plan for 2024. Medieselskapet begynner for alvor å finne formen som kanskje verdens mest komplette underholdningsleverandør.

Det er nå rundt halvannet år siden de to mediegigantene Discovery og WarnerMedia slo seg sammen til Warner Bros. Discovery.

– Med vår brede forretningsmodell og vårt store register av innhold, tilbyr Warner Bros. Discovery den mest differensierte og komplette underholdningsporteføljen på tvers av film, TV, strømming, spill og mer. Det er ikke enkle tider i bransjen vår, men med alt det vi kan tilby på de forskjellige flatene er vi i en unik posisjon. Vi er et av de største og sterkeste medieselskapene i Norden, og vi tror at lokalt innhold spiller en nøkkelrolle for å opprettholde og styrke den posisjonen. Derfor fortsetter vi med store investeringer i norske produksjoner, sier Christina Sulebakk, Managing Director for Warner Bros. Discovery i Norden.

OL på Max
Et viktig steg i prosessen med å bli et helhetlig selskap, er lanseringen av Max, som blir WBDs globale strømmetjeneste. Max er allerede lansert i USA, og kommer til Norge og Norden i løpet av våren 2024.

– Max gir oss muligheten til å for første gang samle det beste innholdet fra WBD på ett sted. Det skal være strømmetjenesten alle husholdninger bare må ha. Det blir en fantastisk samling av internasjonale serier og filmer av øverste klasse, som Harry PotterThe Last of Us og Dune: Part Two, blandet med det lokale innholdet nordmenn elsker, som 71° nord og Kongen befaler, sier Sulebakk.

Det er ennå mange detaljer som gjenstår i lanseringsplanen for Max i Norge, men noen ting kan Sulebakk nevne.

– De olympiske leker i Paris 2024 kommer til å bli vist på Max. Om du vil få med deg all action og samtlige norske medaljehåp, så er det Max som gjelder. Vi kommer også til å tilby en type abonnement hvor reklame er inkludert, men priser og pakketering kommer vi tilbake til når det nærmer seg lansering, sier Christina Sulebakk.

Fortsatt humorfokus
Onsdag la også programdirektør Magnus Vatn fram planene for Warner Bros. Discoverys norske TV-meny.

– Vi skal gi folk en etterlengtet pause i hverdagen, med positivt ladede programmer man kan se sammen med andre. Det er i seg selv en viktig samfunnsfunksjon, spesielt i disse dager. Denne våren kommer vi med en fin blanding av velkjente formater og nysatsinger – krydret med knallsterke profiler, noe vi vet er en god oppskrift, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge.

Programdirektøren lover at humorsatsingen ennå gjelder hos TVNorge og Warner Bros. Discovery.

– Vi går fortsatt for tittelen norgesmester i humor, og gleder oss stort til å vise fram det nye talkshowet til Else Kåss Furuseth, bare kalt Else! Dette er noe hun virkelig brenner for, og det kommer til å skinne gjennom på skjermen. Annet som er nytt på humorfronten, er at vi sender dynamittduoen Linn Skåber og Ine Jansen ut på en reise langt utenfor luksussporet i Null stjerner. Ronny Brede Aase får også sitt eget panelshow, kalt Skinnet bedrar, hvor han har samlet Norges morsomste mennesker til gøyal gjettelek, mens seerfavoritter som Neste sommerKongen befaler og Alle mot alle får nye sesonger, sier Vatn.

– Det er også gledelig at vi kan by på et helt nytt humordrama. I MILF of Norway spiller Mariann Hole en arbeidsløs og frustrert familiemor som slår seg opp på en slags OnlyFans-tjeneste med dristig innhold pakket inn i nasjonalromantisk emballasje. Det blir bunadsbilder de færreste har sett før, sier Vatn.

TVNorge og Warner Bros. Discovery byr også på en solid og variert reality-vår.

– Vi har presentert nye sesonger av 71° nord siden 1999. I en forgjengelig TV-verden er det helt ufattelig mange år. Likevel fortsetter 71° nord å levere så det synger, hver eneste TV-sesong. Jeg tar av meg capsen, noe det er sjelden jeg gjør. Og den nye sesongen med 71° nord - team ser ut til å bli en av de bedre. Vi kommer også med mer 16 ukers helvete og Sistemann ut!, som begge er relativt nye programmer som har fungert svært godt. Jeg har veldig stor tro på våren vi har i vente, og håper folk velger oss når de søker et fristed og pusterom, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge.

En annen av vårens nysatsinger er Politihundene, og det blir i tillegg nye sesonger av Gift ved første blikk, Naked Attraction Norge, Ex on the Beach og Insider.

På sportsfronten skal Warner Bros. Discovery sende alt fra De olympiske leker i Paris 2024. Deler av lekene vil også bli delt med NRK. WBD innehar også noen av de aller mest attraktive rettighetene innen verdenssportene tennis, golf og sykling. Discovery+ blir stedet for de som vil følge norske stjerneskudd som Viktor Hovland og Casper Ruud på veien videre mot toppen.

Under følger mer informasjon om vårens programmer, serier, filmer og spill fra Warner Bros. Discovery. Noen av de norske programmene har også egne pressemeldinger med uttalelser fra medvirkende.

For mer informasjon, kontakt:
Marianne Aambø
PR & Communications Manager Norway
Warner Bros. Discovery
Telefon: 930 92 162
E-post: marianne.aamboe@wbd.com

-----------------------------------------------------------------------------------------

NORSKE PROGRAMMER PÅ TVNORGE OG WBD VÅREN 2024

Else! (NY!)
Else Kåss Furuseth er hjemme igjen på TVNorge med et helt nytt talkshowformat. I Else! skal hun forene sin særegne humor med den personlige tonen kjent fra dokumentarene hun har laget tidligere. Hver uke får hun besøk av kjente gjester i studio, og målet er å skape et varmt og ærlig, og ikke minst uforutsigbart, talkshow.


MILF of Norway (NY!)
MILF of Norway er et nasjonalerotisk humordrama om midtlivskriser, nakenbilder og selvrealisering. Lene (Mariann Hole) er en vanlig kvinne i begynnelsen av 40-årene som bor i et rolig tettsted utenfor Oslo sammen med ektemannen Lars (Trond Fausa Aurvåg) og tenåringssønnen Mons (Fridtjof Beer Roland). Her lever hun et tilsynelatende godt liv, til tross for at samlivet en stund har gått på tomgang. Men når Lene plutselig mister jobben, føler hun seg krenket og rådvill. Mest som en spøk poster hun noen lettkledde bilder av seg selv iført en bunad på nettstedet InsideFans, og oppdager at bunadserotikk er en nisje som treffer. Den nye inntekten kommer godt med, men enda viktigere er spenningen og friheten hun kjenner på i sitt nye, hemmelige liv. Samtidig er frykten for å bli avslørt utmattende – for hvem er de egentlig, de som ser på henne?

MILF of Norway er basert på en idé av Birgitte Bruusgaard og Jørn Berge Larsen, og er regissert av Rune Denstad Langlo. Cathinka Nicolaysen og Christian A. Owe har skrevet manus.


Null stjerner (NY!)
Internett tyter over av restaurant- og reisetips, men kan det hende at opplevelser blir morsommere av å gjøre det helt motsatte av det folk på nettet anbefaler? Bestevenninnene Linn Skåber og Ine Jansen har gjennom 30 år dratt på trygge og tradisjonelle ferier sammen – men nå har de bestemt seg for å hoppe ut i det ukjente. I sitt nye humoristiske reiseprogram Null stjerner undersøker venninnene om de beste opplevelsene skjuler seg bak de rareste utgangspunktene. TripAdvisor snus på hodet, og de oppsøker stedene med de snåleste, dårligste, morsomste og mest uforståelige anmeldelsene. Kan det engelske hotellet som sies å minne mer om et fengsel, by på det artigste oppholdet, eller kanskje de mest sjarmerende menneskene finnes på det totalslaktede karnevalet i Colombia? Og klarer Linn og Ine å finne verdens minste voksmuseum i Kirgisistan? Rustet med godt pågangsmot, nye joggesko og moderate engelskkunnskaper drar bestevenninnene ut på en garantert uforglemmelig oppdagelsesferd til verdens uslipte diamanter.


Skinnet bedrar (NY!)
Skinnet bedrar er et helt nytt og temmelig tullete gameshow der et rullerende humoristpanel får testet hvor gode de er på å avsløre bløffmakere. De skal vurdere tre personer som hevder å ha ulike roller eller talenter, og de må gjette på hvem som snakker sant og hvem som forsøker å lure dem. Programmet ledes av Ronny Brede Aase, og i hver episode får han med seg tre nye paneldeltakere. Klarer Jenny Skavlan å spotte den ekte buktaleren blant et knippe bedragere, eller er Linn Skåber flinkere til å avsløre både falske og falsktsyngende gospelartister? Kan en singel type i tjueåra overbevise panelet om at han egentlig er pappa til trillinger, og er seerne hjemme bedre rustet enn Jon Almaas og Harald Eia til å se forskjellen på en kake og en stein? Både deltakerne, publikum i studio og seerne hjemme kan være med å gjette når Skinnet bedrar byr på heftige sceneshow, masse humør og mange latterkramper for hele familien.

Følgende kjendiser blir å finne i Skinnet bedrar-panelet: Linn Skåber, Jenny Skavlan, Jan Thomas, Jon Almaas, Harald Eia, Marte Stokstad, Calle Hellevang-Larsen, Jonis Josef, Solveig Kloppen, Tinashe Williamson og Petter Schjerven.


Naked Attraction Norge (sesong 4)
Naked Attraction Norge skapte stor furore og ble en umiddelbar seersuksess da programmet først dukket opp på norske skjermer. Nå er programleder Tuva Fellman klar for å ta imot nye nakne, modige og nysgjerrige deltakere på TVNorge og discovery+. Tuvas mål er at programmet skal opplyse like mye som det skal vise fram. Har nordmenn i 2024 glemt hvordan en helt vanlig kropp faktisk ser ut? I Naked Attraction Norge skal en deltaker velge seg en date blant fem forskjellige kandidater. De håpefulle er alle skjult bak hver sin glassvegg, og litt etter litt kommer deres kropper til syne. Ulikt fra en vanlig date, dannes førsteinntrykket nedenfra. For hver runde må én kandidat forlate studio, helt til velgeren står igjen med den som best fanger hens naturlige og instinktive preferanser. Programleder og kroppsentusiast Tuva Fellman hjelper til med utvelgelsen og bistår med nyttig og fascinerende kunnskap om kropp, sex og tiltrekning. I en dating-verden som er dominert av filter og fasade, er det lett å bli forvirret. Hadde det vært enklere å finne fram til den rette ved å gå rett på den nakne sannheten?


16 ukers helvete (sesong 3)
De mange kritiske røstene fra da 16 ukers helvete først ble lansert har stilnet, og realitykonseptet er nå blitt et av de fremste programmene som fremmer økt livskvalitet og positiv helseeffekt gjennom mosjon og kosthold. Nå er seks nye kjendiser klare for å starte den harde kampen for en sterkere, sunnere og lettere kropp – og et bedre liv. Programleder Martin Johnsrud Sundby og ernæringsekspert Anette Skarpaas Ramm skal igjen lose og inspirere kjendisene gjennom det krevende kostholds- og treningsregimet kjent som «16 Weeks of Hell». Årets deltakere er artist Stian «Staysman» Torbjørnsen, YouTuber Dennis Vareide, programleder Annette Walther Numme, komiker Christer Torjussen, artist Anna-Lisa Kumoji og tidligere håndballspiller Siri Eftedal.


Kongen befaler (sesong 9)
Kongen befaler er et humorspekket og energisk gameshow med Atle Antonsen i rollen som den allmektige programlederen. Høstens paneldeltakere er Ingrid Gjessing Linhave, Ingar Helge Gimle, Nora Svenningsen, Petter Schjerven og Jonis Josef, mens Olli Wermskog fortsatt er Atles trofaste assistent. I hvert program deles det ut absurde praktiske utfordringer som deltakerne må løse på mest mulig kreativt og effektivt vis. De må alle velge sin egen plan for hvordan de skal løse oppgavene, og aner ikke hvordan de selv, eller deres motstandere, har klart seg før de samles i studio for å bevitne resultatet. Skitne triks og bestikkelser er en del av spillet, og når alt er sagt og gjort – og all verdighet er blåst bort – er det opp til Atle Antonsen å bestemme hvem som er ukens vinner.


71° nord – team (sesong 3)
71° nord – team er tilbake med fire nye par med kjendiser som er klare for å kjempe seg gjennom tøffe prøvelser i spektakulær norsk natur. Lagene konkurrerer mot hverandre, og kappløpet går på kryss og tvers av landet. De to kjendisene som tåler mest, krangler minst og samarbeider best – og dermed kommer seg først frem til det aller siste sjekkpunktet – er vinnere av 71° nord – team. Lagene som skal konkurrere mot hverandre til våren består av Martin Johnsrud Sundby og broren Sondre Sundby, Emil Gukild og Linnéa Myhre, Heidi Løke og søsteren Lise Løke og Hanna-Martine Slåttland Baller og Magan Gallery. Programleder er som alltid «Mr. 71° nord», Tom Stiansen.


Sistemann ut! (sesong 2)
Tidenes kanskje største kjendiskonkurranse, Sistemann ut!, er tilbake! 56 kjente nordmenn skal bryne seg på 55 konkurranser i alt mellom himmel og jord. Hver episode inneholder fire ulike utfordringer, og taperen må alltid reise hjem. Den som stadig unngår å bli eliminert, og til slutt viser seg å beherske flere øvelser enn alle de andre, kan kalle seg Norges mest allsidige kjendis – og vinneren av Sistemann ut!

Sistemann ut! er et intenst, men også humoristisk konkurranseprogram, hvor deltakerne blir servert uventede oppgaver – både sprø og nyttige, hverdagslige og absurde – som de må løse godt nok til å unngå den sure sisteplassen. Martin Johnsrud Sundby er den altseende spilleder og styrer konkurranser og deltakere gjennom høyttaleranlegget. I Sistemann ut! legger kjendisene sin egen ære og prestisje i potten i en knallhard kamp om å stå alene igjen som vinner.


Alle mot alle (sesong 8)
Jon Almaas og Solveig Kloppen er tilbake med en ny runde Alle mot alle. Sammen leder duoen spørreprogrammet hvor kjente nordmenn barker sammen i en beinhard og underholdende hjernekamp, og denne sesongen runder de hele 350 episoder. I lag på to og to skal kjendisene bevise hvem som vet mest om det meste. I hvert program møtes lagene til en humorfylt, men prestisjetung, kunnskapskrig der hvert poeng kan bli avgjørende. Spørsmålene er ikke nødvendigvis som i andre gameshow, og i løpet av våren er det hele 16 lag som skal til pers. Åtte lag må forsere hver sin pulje før de fire beste lagene fra hver pulje går videre til sluttspillet. Etter fire kvartfinaler, to semifinaler og en spektakulær dobbelfinale skal Norges mest kunnskapsrike kjendisduo kåres.

I vårens Alle mot alle møtes følgende lag til kunnskapsdyst:

Pulje 1: Ingeborg Heldal og Annette Walther Numme, Espen P.A. Lervaag og Marit Voldsæter, Jenny Skavlan og Thomas Gullestad, Herborg Kråkevik og Vetle Lid Larssen, Jakob Schøyen Andersen og Mattis Mandt, Torstein Bae og Heidi Røneid, Halvor Johansson og Anne-Kat. Hærland og Cathrine Fossum og Kadafi Zaman.

Pulje 2: Else Kåss Furuseth og Kristian Furuseth, Abu Hussain og Sandeep Singh, Eirik Hvattum Bjørnstad og Brit Elisabeth Haagensli, Mari Garås Monsson og Kirsti Falch-Nilsen, Karsten Blomvik og Hani Hussein, Gustav Nilsen og Pernille Hunnes, Cathrine Frost Andersen og Nils Petter Mørland og Ken Wasenius-Nilsen og Yasmin Mehmood.


Politihundene (NY!)
Sør-Vest politidistrikt har en av de mest avanserte hundetjenestene i landet, med 21 hunder som er trent i å finne narkotika, våpen og penger, lete etter spor på åsteder, jakte på rømlinger eller redde savnede i snødekte fjell. Politihundene er en dokumentarserie som følger hundepatruljeenheten i et av Norges mest spennende politidistrikt. Serien gir seerne innblikk jobbhverdagen til de som jobber i hundetjenesten og kommer tett på betjentene og deres firebente kompanjonger.


Insider (sesong 11)
Dokumentarserien Insider er tilbake med Marco Reinertsen og Penny Wayne Claire Kembba i programlederrollene. De skal møte mennesker og entre miljøer som folk flest ikke kjenner til eller har tilgang til. Noen av temaene og miljøene som denne gang skal utforskes og beskrives er dominatrix-trenden, fylla-streaming som inntekt, bruken av psykedelisk dop som behandlingsmiddel og datingindustrien som pengemaskin. Insider dokumenterer noe av det fascinerende, triste, farlige og spennende som rører seg i vårt moderne samfunn, litt på siden av A4-livet. Historiene kan være dramatiske og nærmest uvirkelige, men også morsomme, overraskende og opplysende.


Ex on the Beach Norge (sesong 7)
Norges mest omtalte strandreality er tilbake. En ny gruppe single og eventyrlystne unge mennesker sendes til tropiske strender for å bade, feste, flørte og elske (livet). Men som alltid er det en twist: Én etter én dukker ekskjærestene deres opp fra vannet, og det kan føre til skjær i den asurblå sjøen. Noen er ute etter hevn, andre søker ny gnist i gamle følelser – felles for alle på stranden er at de ikke går av veien for litt drama. Denne sesongen spilles inn i luksuriøse omgivelser i eksotiske Mexico, med nye deltakere som er klare for alt. Og hvem vet, kanskje stiger det noen legender opp av havet …


Neste sommer (sesong 13)
En av TVNorges største humorsuksesser gjennom tidene er tilbake. Det er duket for en ny sommer – med rikelig av anledninger til å legge ferieidyllen i grus. Per Ivars hjertesorg er total etter å ha sett Eva kline med en lokal snekker. I et tafatt forsøk på å komme seg videre, med hjelp fra halvgode venner og naboer, møter han en liten solstråle som kan bety veien ut av uføret. På den hvite hytta lever Eva glade dager som singel dame i slutten av 40-årene. Omgitt av bekymrede foreldre, skjermavhengige barn og en lettantennelig bror prøver hun å finne mening i sin nye ferietilværelse som snyltende hyttegjest. Terje fortsetter sin utrettelige jakt på den perfekte sommeren, og lar verken vanningsforbud, sønnens båtsyke eller fascistiske hoppeslott-vakter komme i veien for late dager i femogtjue varmegrader.

Humordramaserien Neste sommer handler om sommerferien på familiehytta, med sjø, sol og late dager – og en uendelig rekke av bittesmå problemer som på kort tid blir til mellommenneskelige katastrofer.


Gift ved første blikk (sesong 8)
I Gift ved første blikk skal seks nye par settes sammen og flytte inn i en felles bygård på Frogner. Deltakerne bor tett på hverandre, og sammen skal de gjennomføre ukesoppdrag og fellesmiddager, hvor de tar temperaturen på hverandres forhold. De går også igjennom bekreftelsesseremonier, hvor de må bestemme seg for å bli eller forlate eksperimentet. Og hvem vet, kanskje vil noen par splittes og nye dannes underveis? De som denne gang skal hjelpe parene med å finne tonen og holde sammen, er parterapeut og psykolog Benjamin Baarli Silseth, sexolog Bianca Schmidt og relasjonshjelper Tuva Fellman.

I Gift ved første blikk står tolv personer klare for å gi sitt «ja» til en vilt fremmed. Deltakerne er lei av endeløs sveiping på Tinder, de ønsker å finne den ene, og de er klare for å la noen andre ta valget for dem. De seks parene møter hverandre for første gang i en høytidelig vielsesseremoni, før de drar på bryllupsreise og flytter sammen for å leve som ektefolk. Etter hvert må de bestemme seg for om de vil forbli gift, eller om de vil flytte fra hverandre. Denne sesongen med Gift ved første blikk byr på flere par, mer reality, og forhåpentligvis flere lykkelige ekteskap.

--------------------------------------------------------------------------

HBO MAX

True Detective: Night Country (sesong 4)
Mens den lange vinternatten faller på i Ennis, Alaska, forsvinner de åtte mennene som driver Tsalal Arctic Research Station sporløst. For å løse saken må etterforskerne Liz Danvers (Jodie Foster) og Evangeline Navarro (Kali Reis) konfrontere mørket de selv bærer på og grave seg ned i de grufulle sannhetene begravd under den evige isen.

Premiere 15. januar på HBO Max.


The Jinx – Part Two (sesong 2)
Den banebrytende dokumentarserien fra 2015, The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst, sjokkerte seere over hele verden med et lydopptak av Robert Durst som mumlet til seg selv: «Killed them all, of course». Bare timer før episoden ble sluppet, ble Durst arrestert i en hotellobby i New Orleans på grunnlag av bevis fremskaffet av serieskaperne. Den Emmy-belønte dokumentarserien tok for seg en av de mest beryktede uløste forbrytelsene i New Yorks historie og gravde frem noen av de mørkeste hemmelighetene til Robert Durst, arvingen til en av New Yorks rikeste eiendomsfamilier. I de åtte årene som har gått siden pågripelsen av Durst, har dokumentarserieskaperne fortsatt å etterforske saken. De har lykkes i å få tak i tidligere ukjent materiale, Dursts telefonsamtaler fra fengselet, og har gjennomført intervjuer med personer som aldri tidligere har stått frem.

Kommer i 2024.


The Sympathizer (NY!)
Serien er basert på Viet Thanh Nguyens Pulitzer-prisvinnende roman med samme navn. The Sympathizer er en satirisk spionthriller om kampene til en halvt fransk, halvt vietnamesisk kommunistspion under de siste dagene av vietnamkrigen, og hans påfølgende eksil i USA. Robert Downey jr. spiller hovedrollen.

Kommer i 2024.

The Regime (NY!)
The Regime følger innsiden av palasset til et europeisk, men fiktivt, autoritært regime når ting begynner å falle fra hverandre. I hovedrollene ser vi Kate Winslet, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts og Hugh Grant.

Kommer i 2024.


House of the Dragon (sesong 2)
Sesong to fortsetter der sesong en slapp: En familie splittet av den kongelige arvelinjen er på vei mot borgerkrig. I hovedrollene ser vi blant annet Emma D'Arcy og Olivia Cooke.

Sesong 2 kommer i 2024.

----------------------------------------------------------------------------------

KINOFILMER

Dune: Part Two
Sagaen fortsetter når den prisbelønte filmskaperen Denis Villeneuve, sammen med et stjernespekket team av skuespillere, tar fatt på Dune: Part Two. Filmen er den etterlengtede oppfølgeren til Dune fra 2021, som vant seks Oscar-priser.

Filmen fortsetter den episke historien basert på Frank Herberts bestselgende roman Dune, med både tilbakevendende og nye stjerner i rollebesetningen, inkludert Oscar-nominerte Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Oscar-nominerte Josh Brolin, Oscar-nominerte Austin Butler, Oscar-nominerte Florence Pugh, Dave Bautista, Oscar-vinner Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Oscar-nominerte Charlotte Rampling og Oscar-vinner Javier Bardem.

Kinopremiere: 1. mars 2024.


Furiosa
Dette er opprinnelseshistorien til krigeren Furiosa, som finner sted før hun slår seg sammen med Mad Max i filmen Fury Road (2015). Medvirkende: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth og Angus Sampson.

Kinopremiere: 24. mai 2024.


Beetlejuice 2
Endelig kommer oppfølgeren til Tim Burtons klassiske film Beetlejuice fra 1988. I denne komedien gjenforenes mange av skuespillerne fra forrige film. I rollene ser vi Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O'Hara og Jenny Ortega.

Kinopremiere: 6. september 2024.


Joker: Folie à Deux
Joker: Folie à Deux er den etterlengtede oppfølgeren til 2019-filmen Joker, som mottok 11 Oscar-nominasjoner. Medvirkende: Joaquin Phoenix og Lady Gaga.

Kinopremiere: 4. oktober 2024.


Lord of the Rings: The War of the Rohirrim
Animert saga som finner sted 183 år før hendelsene i Ringenes Herre: To tårn, og forteller historien bak Helm's Deep og dens grunnlegger – Helm Hammerhand, kongen av Rohan. Blant skuespillerstemmene er Miranda Otto, Brian Cox og Luke Pasqualino.

Kinopremiere: 13. desember 2024.

--------------------------------------------------------------------------------------

SPILL

Suicide Squad: Kill the Justice League
Suicide Squad: Kill the Justice League er et sjangeroverskridende action/eventyr-skytespill i tredje person fra skaperne av den kritikerroste Batman: Arkham-serien. Spillet har en original historie lagt til den store åpne verdenen i byen Metropolis, hvor fire DC-superskurker er på kollisjonskurs med både en invasjonsstyrke fra rommet og DC-superheltene, som nå innbitt forsøker å ødelegge byen de en gang sverget på å beskytte. Samtidig må Suicide Squad passe opp for de dødelige eksplosivene de har fått implantert i hodet – og som kan detonere ved det minste tegn på trassighet. Spilleren kan prøve å ta knekken på The Justice League på egenhånd i enkeltspiller-modus, eller velge å slå seg sammen med venner i samarbeidsbasert multiplayer-modus.

Lanseres februar 2024.

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler