Seersuksess for Null stjerner – bekrefter ny sesong

30 april 2024

Med et snitt på nesten en halv million per episode er reiseprogrammet Null stjerner med Linn Skåber og Ine Jansen, blitt en stor seersuksess. Nå bekrefter TVNorge at en ny sesong av den Gullrutenominerte serien er bestilt.

– Tilbakemeldinger fra seerne og hyllesten serien har fått i kommentarfeltene har vært formidabel og utelukkende positiv. Det er nærmest blitt et folkekrav med ny sesong av Null stjerner. Der er vi helt enige med seerne og det er gledelig å kunne avsløre at vi skal lage en sesong to, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge.

Siste episode ble vist forrige uke, og serien har et snitt på 433.000 seere per episode og en seerandel på 23 % i kommersiell målgruppe, personer 25-69. Det gjør Null stjerner et av vårens mest sette programmer på TVNorge og discovery+. Seerne er jevnt fordelt over lineær og digital seing, og programmet troner helt i toppen på discovery+. Første episode er sett av 489 000 til sammen.     

Finner gull på de rareste steder 
– Vi hadde stor tro på at Null stjerner, dette underfundige, varme og gøyale reiseprogrammet med hele Norges Linn Skåber og Ine Jansen, skulle slå an. At det har blitt tatt så godt imot der ute, gleder oss veldig. Linn og Ine finner gull på de rareste steder, og måten de møter og kommer i kontakt med mennesker på, åpner både for varm humor, men gir også utrolig fine historier fra de merkeligste kriker og kroker rundt om i verden. Når det er sagt vil jeg gjerne skryte av de som jobber bak kamera også. Dette er virkelig en fem-stjerners produksjon og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Magnus Vatn.  

I Null stjerner undersøker bestevenninnene Linn Skåber og Ine Jansen om de beste opplevelsene skjuler seg bak de rareste utgangspunktene. TripAdvisor snus på hodet, og de oppsøker stedene med de snåleste, dårligste, morsomste og mest uforståelige anmeldelsene. Kan det engelske hotellet som sies å minne mer om et fengsel, by på det artigste oppholdet, eller kanskje de mest sjarmerende menneskene finnes på det totalslaktede karnevalet i Colombia? Og klarer Linn og Ine å finne verdens minste voksmuseum i Kirgisistan? Rustet med godt pågangsmot, nye joggesko og moderate engelskkunnskaper drar bestevenninnene ut på en garantert uforglemmelig oppdagelsesferd til verdens uslipte diamanter. 

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler