Ronny samler humortroppene for nytt gameshow

22 november 2023

Ronny Brede Aase får med seg et rullerende humorstjernepanel når han skal lede det flunka nye gameshowet Skinnet bedrar til våren.  

 

Skinnet bedrar er et helt nytt gameshow der et rullerende humoristpanel får testet hvor gode de er på å avsløre bløffmakere. De skal vurdere tre og tre personer som hevder å ha ulike roller eller talenter, og de må gjette på hvem som er ekte og hvem som forsøker å lure dem. Programmet ledes av Ronny Brede Aase, og i hver episode får han med seg tre nye humorister i panelet.

– Dette føles som tidenes overskuddsprosjekt. Hele opplegget bobler over av morsomme oppgaver og bra folk. Vi har samlet et helt fantastisk panel som skal være med på gjetteleken i studio. Drømmegjeng, rett og slett! Og så har vi snekra sammen oppgaver som de virkelig skal få bryne seg på. Uten å avsløre for mye, kan jeg si at dette blir skikkelig gøy, og jeg gleder meg enormt til å gå i studio for å lage dette festprogrammet, sier Ronny Brede Aase.

Klarer for eksempel Jenny Skavlan å spotte den ekte buktaleren blant et knippe bedragere, eller er Linn Skåber flinkere til å avsløre både falske og falsktsyngende gospelartister? Kan en singel type i tjueåra overbevise panelet om at han egentlig er pappa til trillinger, og er seerne hjemme bedre rustet enn Jon Almaas og Harald Eia til å se forskjellen på en kake og en stein? Både deltakerne, publikum i studio og seerne hjemme kan være med å gjette når Skinnet bedrar byr på heftige sceneshow, masse humør og mange latterkramper for hele familien.

– Jeg bifaller Ronnys beskrivelse av Skinnet bedrar som et overskuddsprosjekt. Her er rett og slett oppdraget å underholde både seere og deltakere på en måte vi har hatt stor suksess med i tidligere panelformater på TVNorge. Jeg er veldig glad for at så mange flinke humorister velger seg TVNorge, sier sjefredaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge, Magnus Vatn.

Følgende kjendiser blir å finne i Skinnet bedrar-panelet: Linn Skåber, Jenny Skavlan, Jan Thomas, Jon Almaas, Harald Eia, Marte Stokstad, Calle Hellevang-Larsen, Jonis Josef, Solveig Kloppen, Tinashe Williamson og Petter Schjerven.

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

HBO Max, Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Insider, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Skinnet...