Nye par i Gift ved første blikk

16 januar 2024 - Sist oppdatert 17 januar 2024

Den nye sesongen av Gift ved første blikk har premiere på TVNorge 5. februar og seks nye par skal nå gjennom kjærlighetseksperimentet.

Gift ved første blikk stilte i ny drakt da den syvende sesongen av programmet hadde premiere i fjor. Den nye versjonen av programmet, med flere par, mer reality og mer glamour, har allerede rukket å bli en stor suksess på både TVNorge og strømmetjenesten discovery+. Nå er en ny sesong på vei, og i den nye sesongen skal Tuva Fellman bistå parterapeut Benjamin Baarli Silseth og hjelpe parene med å finne veien i hverdagen.

– Dette er et så spennende konsept, og i hvert fall når vi vet at det kan bli faktiske par av det. Jeg mener at for at et forhold skal fungere, må også hverdagen fungere, og det er her jeg kommer inn. Hvordan blir det når parene skal på sin første IKEA-tur sammen? Hvem tar oppvasken og hvem lager middag? Dette blir moro, utfordrende og spennende, og jeg gleder meg til å heie frem kjærligheten og hjelpe parene så godt jeg kan, sier Tuva Fellman.

Utfyller parterapeuten
I Gift ved første blikk skal seks par gå til alters etter å ha blitt paret opp av profesjonelle matchmakere. Etter giftermål og bryllupsreise flytter alle parene inn i et leilighetskompleks, og deltakerne møtes hver uke til middagsfester og kjærlighetsseremonier, hvor de må velge hverandre på nytt. Ektemålet er ikke juridisk bindende, men seremonien skal fungere som en kickstart på følelsene, og ritualet bringer parene sammen. Silseth, Fellman og sexolog Bianca Schmidt skal gi parene verktøyene til å navigere seg gjennom kjærlighetseksperimentet.

Her er de nye deltakerne:
Sandra Instebø (31), fra Bergen, bor i Oslo.
Trond Weiseth (35), fra Oslo.
Naoual Lahlali Pedersen (50), fra Marokko, bor i Oslo.
Richard Nordås (51), fra Lillestrøm.
Alexander Gjerde (40), fra Oslo.
Martin Oliver Silkjær (41), fra Esbjerg, bor i København.
Victoria Schram (31), fra Trondheim, bor i Oslo.
Johannes Klemp (31), fra Oslo.
Cathrin Prana (32), fra Oslo.
Remi Georges Alashkar (34), fra Syria, bor på Lørenskog.
Simen Kummeneje (33), fra Lillehammer, bor i Oslo.
Rie Nygaard (34), fra Stavanger, bor i Oslo.

Den nye sesongen av Gift ved første blikk har premiere mandag 5. februar på TVNorge.

 

Kontakter

Ola-Magnus Svihus

Senior kommunikasjonsrådgiver

Norske talenter, ELSE!, Jaget, Ex on the Beach Norge, 16 ukers helvete, Gift ved første blikk, Grens...