Nye deltakere i 16 ukers helvete bootcamp

12 mars 2024

Seks nye kjendiser har takket ja til å ta tak i egen helse i en ny sesong av TVNorge-programmet 16 ukers helvete bootcamp, blant dem Elin Tvedt og Fredrik Græsvik. 

 

De seks kjendisene som skal slite seg gjennom andre sesong av 16 ukers helvete bootcamp er: Elin Tvedt (tidligere værmelder), Fredrik Græsvik (journalist og programleder), Sigurd Sollien (programleder), Sara Emilie Tandberg (influenser), Egil Skurdal (komiker og artist) og Lars Erik Blokkhus (artist).

 

– Dette er en helt fantastisk mulighet. Jeg er klar for å gjøre jobben og tror at dette vil føre til en stor positiv forandring i livet mitt, sier Fredrik Græsvik.  

 

Græsvik er klar for å legge om livsstilen etter mange år uten faste rutiner.

 

– Jeg har levd et uforutsigbart liv fullt av reising i flere tiår, men nå er kofferten lagt på hylla for en stund og da var muligheten der til å endelig ta tak i egen helse og gjøre en endring, én gang for alle. Jeg gleder meg til alt vi skal gjennom, men er selvsagt klar over at det kommer til å bli knallhardt underveis, sier Græsvik. 

 

De seks deltakerne skal kjempe seg gjennom fem forskjellige bootcamps, som skal foregå i både inn- og utland. På disse samlingene skal de bli enige om et stort, felles og hårete gruppemål, som de i slutten av perioden skal nå sammen.

 

Vil bli sterk
Tidligere værmelder på TV2, Elin Tvedt, er spent på opplegget. 

 

– Jeg har lyst å bli sterk for første gang i mitt liv. Jeg har nettopp fylt 50 år og ønsker meg god helse livet ut. Jeg er veldig glad for at jeg kan ha noen å gjøre dette sammen med og gleder meg til å være en del av et lag, sier Elin Tvedt.

 

Deltakelsen i programmet er også forbundet med noen mindre positive følelser.

 

– Jeg er redd for å være den som er i dårligst form og bli den som sinker de andre, sier Tvedt.

 

Mentorene leder vei 
Deltakerne blir også denne gangen fulgt opp og motivert av 16 ukers helvete-mentorene Martin Johnsrud Sundby og Anette Skarpaas Ramm. Langrennsstjernen Martin Johnsrud Sundby gir deltakerne tips og veiledning for å komme i gang med treningen og holde motivasjonen oppe, og klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm gir både deltakere og seere nyttige råd om kosthold og matlaging.

 

16 ukers helvete bootcamp utspiller seg i billedskjønne omgivelser over hele Norge, og de ulike lokasjonene kommer til å by på forskjellige opplevelser og varierende grader av helvete for deltakerne.  

 

 

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

HBO Max, Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Insider, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Skinnet...