Ny sesong av Naked Attraction Norge

23 mai 2024

Den nye sesongen av Naked Attraction Norge har premiere i dag på Max og TVNorge. 

 

Naked Attraction Norge skapte stor furore og ble en umiddelbar seersuksess da programmet først dukket opp på norske skjermer. Nå er programleder Tuva Fellman klar for å ta imot nye nakne, modige og nysgjerrige deltakere i programmets fjerde sesong. 

 

I Naked Attraction Norge skal en deltaker velge seg en date blant fem forskjellige kandidater. De håpefulle er alle skjult bak hver sin glassvegg, og litt etter litt kommer deres kropper til syne. Ulikt fra en vanlig date, dannes førsteinntrykket nedenfra. For hver runde må én kandidat forlate studio, helt til velgeren står igjen med den som best fanger hens naturlige og instinktive preferanser.

 

Programleder og kroppsentusiast Tuva Fellman hjelper til med utvelgelsen og bistår med nyttig og fascinerende kunnskap om kropp, sex og tiltrekning. I en dating-verden som er dominert av filter og fasade, er det lett å bli forvirret. Hadde det vært enklere å finne fram til den rette ved å gå rett på den nakne sannheten?

 

I den nye sesongen av Naked Attraction Norge møter vi disse fem deltakerne: 

 

Episode 1: 31 år gamle Sofia kaller seg for poly. Hun driver med Shibari, og har hatt noen av sine mest intense connections med andre gjennom bruk av tau. Klarer hun å finne sin tredje relasjon basert på fem nakne kvinner og menn?

 

Episode 2: Den 39 år gamle annleggslederen Magne leter etter en jente med humor, som kan være med på sprell og moro, og han har en svakhet for blondiner. Hvordan går det når han nå skal velge mellom fem nakne kvinner? 

 

Episode 3: Bryllupsplanleggeren Lise elsker kroppen sin. Hun ser på seg selv som spontan og eventyrlysten, og leter etter en partner som er glad i eventyr. Kan hun finne en som elsker livet like mye som henne, basert på fem nakne menn?

 

Episode 4: Sporty Christina på 50 år er født i Brasil, men oppvokst i Italia. Hun blir fort betatt av mennesker med naturlig, rødt hår, men synes det er irriterende når menn spiser spaghetti feil. Kan hun finne en kjekk og impulsiv mann bak de fem boksene? 

 

Episode 5: Emma fra Sverige synes det er spennende å treffe nye mennesker. Hun er i et åpent forhold og anser seg selv som bifil, og akkurat nå leter hun etter en mann. Finner hun en ny flørt blant fem nakne menn? 

 

Sesong 4 av Naked Attraction Norge består av fem episoder og har premiere i dag, torsdag 23. mai. Nye episoder sendes hver torsdag kl. 22:30 på TVNorge og kan strømmes på Max.

 

 

 

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Insider, Skinnet bedrar