Skip to main content

Ny rømling i Jaget

20 september 2024

Therese Johaug, Tshawe Baqwa, Thomas Numme og de andre kjendisene som skal leke gjemsel med profesjonelle jegere i hælene, får konkurranse. Halvveis i sesongen setter Isak Dreyer helt alene på flukt fra etterforskerne i Jaget, som har premiere på TVNorge søndag 22. september.

Tidligere i år ble det kjent at fire kjendispar skal få kjenne hvordan det er å være på rømmen i ti dager, med den kjente etterforskningsledere Johnny Brenna og hans jegere på sporet etter dem i TVNorge-programmet Jaget. Halvveis i sesongen får imidlertid jeger-teamet en ekstra utfordring, når også vinneren av Norges tøffeste, Isak Dreyer, setter på flukt.

Isak Dreyer er kjent som både fisker og som TV-profil, og har deltatt i programmer som Norges tøffeste, Farmen kjendis og Vinnerschkalle. Han har også gitt ut bok og ledet villmarks-podkasten Skitprat med Jens og Isak. Villmarkskunnskapen skal Isak benytte seg av når han deltar i Jaget.

– Etter å ha sett første sesong av Jaget, brukte jeg mye tid på å tenke gjennom hvordan flukten min kunne utspille seg. Jeg jobba med å få til en usynlig løsning i skogen til én natt, så seerne får vente og se om jeg klarte det eller ikke, sier Isak Dreyer.

Fikk ikke nok
I Jaget må parene må holde seg på rømmen i ti dager, mens etterforskningsleder Johnny Brenna og jegerne hans puster dem i nakken gjennom hele flukten. Deltakerne har begrensede midler, og de legger igjen elektroniske spor hver gang de tar ut penger, slår på mobiltelefonen eller kjører på motorveien. De kan få hjelp av venner og familie, men jegerne har mulighet til å foreta avhør av alle i kjendisenes omgangskrets. Jegerne har også tilgang til overvåkningskameraer, mobiltrafikk, kortbruk og andre spor deltakerne kan etterlate seg. Det hele ga mersmak for Isak Dreyer.

– Det var helt fantastisk gøy å være med på Jaget, og for min skulle jeg ønske det ikke tok slutt. Jeg kunne gjerne blitt jakta på videre, sier Isak Dreyer.

I tillegg til Isak Dreyer, er også disse deltakerparene på rømmen denne høsten:
Idrettsutøverne Therese Johaug og ektemannen Nils Jakob Hoff, artistene Tshawe Baqwa og Jorun Stiansen, skuespillerne Herman Tømmeraas og Josefine Frida Pettersen og programleder Thomas Numme med «fenriken» fra Kompani Lauritzen, Geir Aker.

Jaget har premiere på TVNorge søndag 22. september kl. 21.30. Programmet vises også på strømmetjenesten Max.

 

Kontakter

Ola-Magnus Svihus

Senior kommunikasjonsrådgiver

Norske talenter, ELSE!, Jaget, Ex on the Beach Norge, 16 ukers helvete, Gift ved første blikk, Grens...