Norske Eva Sørhaug har regi i Tokyo Vice sesong to – premiere 8. februar på HBO Max

10 januar 2024 - Sist oppdatert 5 mars 2024

– En drøm jeg ikke hadde turt å drømme som regissør, sier Eva Sørhaug. Hun har regissert to av episodene i den nye sesongen av Tokyo Vice som har premiere 8. februar på HBO Max. Nå slippes den første traileren. 

Tokyo Vice er et kritikerrost krimdrama skapt av manusforfatter J.T. Rogers. To av episodene i seriens andre sesong er regissert av den norske regissøren og manusforfatteren Eva Sørhaug, kjent for spillefilmer som Lønsj (2008) og 90 minutter (2012) og for sitt arbeid som episoderegissør på internasjonale serier som Your Honor (2021) og Yellowjackets (2021). Sørhaug har regissert episode syv og åtte i den nye sesongen av Tokyo Vice.– Om du ikke så sesong én, kan du dobbeltglede deg! For nå kommer sesong to som vi har store forventninger til. Å tre inn i Tokyo Vice-verdenen, skrevet av JT Rogers, var fantastisk morsomt. Å jobbe på en thriller om yakuzaen som filmes i Tokyo var en drøm jeg ikke hadde turt å drømme som regissør, sier regissør Eva Sørhaug. 

 

Tokyo Vice handler om Tokyos underverden på slutten av 90-tallet, hvor ingen og ingenting er slik det ser ut på overflaten. Historien er løst basert på amerikaneren Jake Adelsteins skildringer av sine år som journalist i en av byens største aviser. Adelstein (spilt av Ansel Elgort) er den første utlendingen avisen noensinne har ansatt, og som ung, ambisiøs krimreporter knytter han raskt relasjoner til byens politi og til medlemmer av yakuzaen. I sesong to av serien trekkes vi dypere inn i hovedstadens kriminelle underverden når Adelstein innser at livet hans, og livene til alle som står ham nær, er i fare. Serien er filmet i Tokyo.

 

SE DEN NYE TRAILEREN HER

 

I hovedrollene ser vi blant andre Golden Globe-nominerte Ansel Elgort, Oscar-nominerte Ken Watanabe, Oscar-nominerte Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Show Kasamatsu og Ayumi Ito. Nye rolleinnehavere i sesong to inkluderer Yosuke Kubozuka og Miki Maya.

 

Executive produsenter for sesong to er J.T. Rogers og Alan Poul, samt Alex Boden, Josef Kubota Wladyka, Brad Caleb Kane, Adam Stein, Ken Watanabe, Emily Gerson Saines, Ansel Elgort, Jake Adelstein, Kayo Washio, Destin Daniel Cretton, John Lesher, og den fire ganger Oscar-nominerte og Emmy-belønte filmskaperen Michael Mann. Tokyo Vice er skapt i samarbeid med Fifth Season og den japanske kringkasteren WOWOW.

 

Tokyo Vice sesong to består av ti episoder og har premiere på HBO Max 8. februar. To episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av én episode ukentlig.

 

Flere pressbilder kan lastes ned her.
Passord og brukernavn "press".

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

HBO Max, Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Insider, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Skinnet...