Skip to main content

My Brilliant Friend – fjerde og siste sesong har premiere 10. september på Max

6 august 2024

Finalesesongen av dramaserien My Brilliant Friend har premiere 10. september på Max, og i dag slippes den første teaseren. 

 

SE TEASEREN HER

 

Den populære HBO Original-serien kulminerer i en fjerde sesong bestående av ti episoder. My Brilliant Friend er basert på de bestselgende romanene av Elena Ferrante og følger karakterene Elena Greco og den viktigste personen i livet hennes, venninnen Raffaella «Lila» Cerullo. De to kvinnene møttes da de var barn på 1950-tallet i Napoli og har spilt en viktig rolle i hverandres liv i mer enn 60 år. Historien utforsker den mystiske Lila, Elenas brilliante venninne, og kanskje hennes verste fiende. Den fjerde og avsluttende delen av sagaen, med tittelen "Story of the Lost Child", tar for seg Elena og Lilas liv som voksne. Tilværelsen i Italia på slutten av 1980-tallet er ustabil, og det nærmer seg slutten på flere tiår med politisk og sosial uro. Både arbeidslivet og morsrollen stiller sine krav til de to kvinnene, og mens de opplever svik, trusler, forsvinninger og naturkatastrofer, befinner Elena og Lila seg nok engang i samme nabolag. 

 

Rollebesetningen i den fjerde sesongen av serien består av Alba Rohrwacher (Elena Greco/Lenù), Irene Maiorino (Raffaella Cerullo/Lila), Fabrizio Gifuni (Nino Sarratore), Stefano Dionisi (Franco Mari), Anna Rita Vitolo (Immacolata), Pier Giorgio Bellocchio (Pietro Airota), Daria Deflorian (Adele Airota), Lino Musella (Marcello Solara), Eduardo Scarpetta (Pasquale Peluso), Edoardo Pesce (Michele Solara), og Sonia Bergamasco (Maria Rosa Airota). 

 

My Brilliant Friend er en HBO-RAI-serie. Den fjerde sesongen er basert på den bestselgende romanen «My Brilliant Friend: The Story Of The Lost Child», den fjerde boken i kvadrilogien av Elena Ferrante. Serien er produsert av Lorenzo Mieli for Fremantle Italy og Fremantle-selskapene The Apartment og Wildside, og av Domenico Procacci for Fandango, i samarbeid med Rai Fiction og HBO Entertainment.



Historien og manuset er skapt av Elena Ferrante, Francesco Piccolo, Laura Paolucci og Saverio Costanzo. Den fjerde sesongen er regissert av Laura Bispuri og er executive produsert av Saverio Costanzo, Paolo Sorrentino, Jennifer Schuur, Elena Recchia, Laura Paolucci og Guido De Laurentiis. Den kritikerroste dramaserien ble en hit verden over og har blitt vist i mer enn 170 territorier via Fremantle, som også distribuerer den fjerde og siste sesongen, i samarbeid med Rai Com.

 

My Brilliant Friend sesong 4 består av ti episoder og kan strømmes på Max fra 10. september. 

 

Pressebilder kan lastes ned her.
Brukernavn "press", passord "press2024".

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Insider, Skinnet bedrar