Kommer på HBO Max i februar

29 januar 2024 - Sist oppdatert 5 mars 2024

Dette er de nye seriene, dokumentarene og filmene som kommer på HBO Max i februar. 

Endringer kan forekomme.

 

HØYDEPUNKTER PÅ HBO MAX I FEBRUAR:

The Unbreakable Tatiana Suarez – Premiere 1. februar 

HBO Sports-dokumentaren The Unbreakable Tatiana Suarez, regissert av Cassius Corrigan, er en inspirerende historie om viljestyrken og pågangsmotet til en idrettsutøver i verdensklasse. Filmen dokumenterer den eksepsjonelle drivkraften til mixed martial arts (MMA)-utøveren Tatiana Suarez som forbereder seg på å gå inn i buret igjen etter en fire år lang pause fra sporten. Suarez reflekterer over skadene og den sjokkerende kreftdiagnosen som satt karrieren hennes på pause, reisen hennes fra ung og lovende bryter til profesjonell utøver i Ultimate Fighting Championship (UFC), og forbildet hun ønsker å være for unge minoritetskvinner. 

90 minutter.

 

Curb Your Enthusiasm sesong 12 – Premiere 5. februar

Nå kommer tolvte og siste sesong av den prisbelønte komiserien Curb Your Enthusiasm. Den ikoniske komiserien er en fiktiv og satirisk skildring av forfatter, produsent og komiker Larry Davids liv, med Larry David i hovedrollen som en karikert versjon av seg selv. I løpet av elleve populære sesonger har serien skildret hvordan tilsynelatende trivielle detaljer i det daglige liv kan utløse de mest katastrofale hendelsesforløp. For å bevare spontaniteten i serien, er den spilt inn uten manus. Skuespillerne får kun et omriss av hver scene og må improvisere replikkene sine underveis. Rollebesetningen inkluderer Jeff Garlin (The Goldbergs), Susie Essman (Broad City), Cheryl Hines (Suburgatory), J.B. Smoove (Mapleworth Murders), Richard Lewis (Anything But Love), Ted Danson (The Good Place), Vince Vaughn (Wedding Crashers) og Tracey Ullman (Tracey Ullman’s Show).

Ti episoder, én episode slippes ukentlig. 

 

Feud: Capote vs. The Swans – Premiere 7. februar

Andre del av Ryan Murphys FEUD-antologi, FEUD: Capote Vs. The Swans, er en miniserie basert på den bestselgende boken «Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era» av Laurence Leamer. Den anerkjente forfatteren Truman Capote (Tom Hollander) omringet seg med en gruppe elitekvinner som han døpte «svanene» – rike, glamorøse sosietetskvinner som representerte en svunnen tid i New Yorks selskapsverden. De vakre og fornemme kvinnene i gruppen inkluderte Barbara "Babe" Paley (Naomi Watts), Slim Keith (Diane Lane), C.Z. Guest (Chloë Sevigny) og Lee Radziwill (Calista Flockhart). Capote, fortryllet og bergtatt, involverte seg i livene deres, ble venn med dem og ble deres fortrolige. Helt til han forrådte dem ved å publisere en tynt tilslørt fiksjonalisering av livene deres der han avslørte deres mest intime hemmeligheter. I andre roller ser vi Demi Moore, Molly Ringwald, Treat Williams, Joe Mantello og Russell Tovey. Sesongen er skrevet av Jon Robin Baitz og regissert av Gus Van Sant, Max Winkler og Jennifer Lynch.

Åtte episoder. To episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av én ukentlig.

 

Tokyo Vice sesong 2 – Premiere 8. februar

Tokyo Vice er et kritikerrost krimdrama skapt av manusforfatter J.T. Rogers. Serien handler om Tokyos underverden på slutten av 90-tallet, hvor ingen og ingenting er slik det ser ut på overflaten. Historien er løst basert på amerikaneren Jake Adelsteins skildringer av sine år som journalist i en av byens største aviser. Adelstein (spilt av Ansel Elgort) er den første utlendingen avisen noensinne har ansatt, og som ung, ambisiøs krimreporter knytter han raskt relasjoner til byens politi og til medlemmer av yakuzaen. I sesong to trekkes vi dypere inn i hovedstadens kriminelle underverden når Adelstein innser at livet hans, og livene til alle som står ham nær, er i fare. To av episodene i den nye sesongen er regissert av Eva Sørhaug. 

Ti episoder. To episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av én ukentlig.

 

Ninja Kamui (Adult Swim) – Premiere 11. februar

Ninja Kamui er en futuristisk, actionfylt animeserie som følger karakteren Joe Higan, en såkalt "Nukenin", en tidligere ninja som har rømt fra klanen sin. Joe lever i skjul på landsbygda i USA med familien sin og holder sin blodige fortid hemmelig. En natt blir han overfalt av leiemordere som straff for at han har brutt pakten sin. Etter angrepet vender Joe tilbake fra "døden" og gjenoppstår som sitt tidligere jeg – Ninja Kamui – for å søke hevn. Kamui er en moderne ninja, en skyggefull figur fra fortiden som utfordrer høyteknologiske våpen med sine eldgamle ferdigheter. Han må sloss mot leiemordere, cyborger og rivaliserende ninjaer for å ødelegge klanen han kom fra. Ninja Kamui er regissert av Sunghoo Park (God of High School, Jujutsu Kaisen) med karakterdesign av Takeshi Okazaki (Afro Samurai, Star Wars Visions). Serien er produsert av E&H Production og Sola Entertainment (Lord of The Rings: War of The Rohirrim, Blade Runner: Black Lotus). 

13 episoder, én episode slippes ukentlig.

 

The Tourist sesong 2 – Premiere 16. februar

Andre sesong av The Tourist, med i Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey, Belfast) og Danielle Macdonalds (Bird Box) i hovedrollene, følger karakterene Elliot og Helen. Fra Australia reiser de videre til Irland sammen. Elliot lider fortsatt av hukommelsestap og paret er på leting etter svar, men de får erfare at det å grave i fortiden har farlige konsekvenser. Snart konfronteres de av både venner og fiender fra Elliots tidligere liv og blir dratt inn i en farlig familiefeide. 

Seks episoder. To episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av én ukentlig.

 

 

FLERE NYHETER PÅ HBO MAX I FEBRUAR:


SKAZANA (AKA. THE CONVICT) – Sesong 2 har premiere 1. februar. 8 episoder, alle episoder slippes på premieredagen.

CHASING FLAVOUR WITH CARLA HALL – Premiere 1. februar. 6 episoder, alle episoder slippes på premieredagen.

JIU JITSU (film) – 2. februar

THE DINNER (film) – 2. februar

THE BRAVE ONE
 (film) – 2. februar

WHITEOUT
 (film) – 2. februar

THEY CALLED HIM MOSTLY HARMLESS (dokumentarfilm) – Premiere 8. februar

JUSTICE LEAGUE: WARWORLD
 (film) – 10. februar

THE TRUTH ABOUT JIM (AKA. MY GRANDFATHER THE SERIAL KILLER?)
 (dokumentarserie) – Premiere 15. februar. 4 episoder, alle episoder slippes på premieredagen.

LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN OLIVER
 – Sesong 11 har premiere 19. februar, 30 episoder.

YOUNG SHELDON 
– Sesong 7 har premiere 21. februar. 14 episoder, én episode slippes ukentlig.

 

 

Pressebilder kan lastes ned her. 
Passord og brukernavn "press".

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

HBO Max, Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Insider, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Skinnet...