Kommer på HBO Max i april

25 mars 2024

Dette er de nye seriene, dokumentarene og filmene som kommer på HBO Max i april. 

 

Endringer kan forekomme.

 

HØYDEPUNKTER PÅ HBO MAX I APRIL.

 

The Sympathizer – Premiere 15. april

The Sympathizer er en spionthriller og satirisk dramaserie som utspiller seg på slutten av vietnamkrigen. Handlingen følger en en halvt fransk, halvt vietnamesisk kommunistspion som forlater Vietnam og hans påfølgende eksil i USA, hvor det viser seg at hans tid som spion ikke ligger bak ham likevel. HBO Original-serien er skapt og produsert av stjerneregissør Park Chan-wook og Don McKellar og er basert på Viet Thanh Nguyens prisbelønte roman med samme navn. Chan-wook regisserer de tre første episodene. Rollebesetningen består av Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong, Emmy-belønte Sandra Oh, og Oscar-nominerte Robert Downey Jr. som spiller flere roller i serien.

Syv episoder, én episode slippes ukentlig.   

 

The Jinx – Part 2 – Premiere 22. april

Den banebrytende dokumentarserien fra 2015, The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst, sjokkerte seere over hele verden med et lydopptak av Robert Durst som mumlet til seg selv: «Killed them all, of course». Bare timer før episoden ble sluppet, ble Durst arrestert i en hotellobby i New Orleans på grunnlag av bevis fremskaffet av serieskaperne. Den Emmy-belønte dokumentarserien tok for seg en av de mest beryktede uløste forbrytelsene i New Yorks historie og gravde frem noen av de mørkeste hemmelighetene til den styrtrike eiendomsarvingen. I de åtte årene som har gått siden pågripelsen, har serieskaperne fortsatt å etterforske saken. I The Jinx – Part Two deler de nytt materiale, som opptak av Dursts telefonsamtaler fra fengselet og intervjuer med personer som aldri tidligere har stått frem. HBO Original-serien er regissert av Andrew Jarecki og executive produsenter er Zac Stuart-Pontier, Andrew Jarecki og Kyle Martin.

Seks episoder, én episode slippes i uken.   

 

We're Here – Sesong 4 har premiere 27. april

I sesong fire av den prisbelønte reality-serien We're Here reiser fire fantastiske dragsqueens – Sasha Velour, Priyanka, Jaida Essence Hall og Latrice Royale – rundt til amerikanske småbyer for å spre kjærlighet og skape samhold ved hjelp av drag. De besøker blant annet Murfreesboro i Tennessee og Tulsa i Oklahoma for å møte deltakere og samtidig ta en grundig kikk på ny anti-LGBTQ+-lovgivning og de negative effektene det har hatt på lokalsamfunnene de besøker. We're Here er skapt og executive produsert av Stephen Warren og Johnnie Ingram, og er regissert og executive produsert av Peter LoGreco.

Seks episoder, én episode slippes i uken.     

 

 

FLERE NYHETER PÅ HBO MAX I APRIL:

 

FOUND – Premiere 3. april, 13 episoder, alle episoder slippes på premieredagen.

DIVIDED YOUTH (AKA. DA PONTE PRA LA) – Premiere 4. april, syv episoder. Tre episoder slippes på premieredagen etterfulgt av to ukentlig.

METALOCALYPSE: ARMY OF THE DOOMSTAR (spillefilm, Adult Swim) – 6. april

ALEX EDELMAN: JUST FOR US (stand-up-spesial) – 7. april

ALL AMERICAN – Sesong 6 har premiere 8. april, 13 episoder, én episode slippes ukentlig.

SIERRA MADRE: CLASH IN PARADISE (AKA. SIERRA MADRE: PROHIBIDO PASAR) – Premiere 21. april, 9 episoder. To episoder slippes på premieredagen etterfulgt av én ukentlig.

MORTAL KOMBAT LEGENDS: CAGE MATCH (spillefilm) – 30. april

 

Pressebilder kan lastes ned her. 

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

HBO Max, Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Insider, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Skinnet...