Knallstart for Jaget på TVNorge

2 oktober 2023

Fire av ti TV-seere søndag kveld fulgte premieren på TVNorges nye realityserie Jaget, hvor blant andre Märtha Louise flykter fra drevne etterforskere. I alt var det 234 000 som fulgte første episode.

Dette ga en andel på hele 38,6 prosent i den kommersielle målgruppa (seere mellom 25-59 år).

– Dette er en strålende start for et helt nytt program på TVNorge, sånne andeler hadde vi knapt våget å drømme om. Det er tydelig at reality og kjendiser fortsatt fenger folk, så lenge produksjonen er bra nok. Første episode brukes til å etablere spilleregler og konsept, mens det blir enda mer action og moro utover sesongen. Mange valgte å kombinere Jaget med 71° nord – Norges tøffeste kjendis, og det er veldig stas at så mange nordmenn velger å tilbringe selveste  søndagskvelden sammen med oss i TVNorge, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery.

263 000 fikk med seg søndagens episode av 71° nord – Norges tøffeste kjendis, noe som bidro til en andel på 28,1 prosent i den kommersielle målgruppa (25-59 år). 

I Jaget skal åtte av Norges største kjendiser forsvinne fra radaren mens profesjonelle etterforskere gjør alt de kan for å finne dem – og fange dem. Deltakerne rømmer fra Drammen fengsel og skal holde seg på flukt i ti dager, jaktet av et team med «jegere», ledet av den erfarne politispaneren Johnny Brenna. Deltakerparene er prinsesse Märtha Louise og forfatter og skuespiller Tinashe Williamson, programleder Petter Schjerven og tidligere langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeset, programlederne Morten Hegseth og Vegard Harm og artist Petter «Katastrofe» og programleder Christine Dancke.

 

Kontakter

Ola-Magnus Svihus

Senior kommunikasjonsrådgiver

Norske talenter, ELSE!, Jaget, Ex on the Beach Norge, 16 ukers helvete, Gift ved første blikk, Grens...