Skip to main content

Her er de nye deltakerne i Kongen befaler

20 august 2024

Når Kongen befaler er tilbake over sommeren er det Aksel Hennie, Erik Solbakken, Tara Lina Shahin, Else Kåss Furuseth og Bjarte Tjøstheim som skal kaste seg ut i alle Atle Antonsens absurde praktiske utfordringer. 

Dette er den tiende sesongen av det populære humorprogrammet og kongen selv er spent på de nye paneldeltakerene. 

– Nok en sesong bygger man seg opp mentalt for å forsøke å gjenerobre troa på at det finnes skjulte evner og talenter hos landsens narrer og morofolk. Nok en gang er man forberedt på å bli skuffet. Man bygger seg selv opp og tenker «Men nå da, NÅ viser det seg vel at det finnes folk av ypperste klasse der ute? Nå som vi topper laget og greier? NÅ blir vi vel imponert?» Tja. I jubelsesong 10 forsøker vi nok en gang å skille klinten fra fjolset. Så får vi se da. Jeg later som jeg har troa, sier Atle Antonsen. 

Deltakerne må alle velge sin egen plan for hvordan de skal løse oppgavene de får utdelt, og aner ikke hvordan de selv, eller deres motstandere, har klart seg før de samles i studio for å bevitne resultatet. Skitne triks og bestikkelser er en del av spillet, og når alt er sagt og gjort – og all verdighet er blåst bort – er det opp til kong Atle Antonsen å bestemme hvem som er ukens vinner. Olli Wermskog fortsatt er Atles trofaste assistent og håndlanger. 

Eventyrlig suksess 
– Kongen befaler har vært en eventyrlig suksess siden første program gikk på luften i 2019, og det er fryktelig stas at vi når er i gang med sesong 10. Programmet er blant våre aller mest populære og det er i tillegg premiert med Gullruten hele tre ganger. Med nok en knallcast i boks for denne sesongen, gleder vi oss stort til fortsettelsen, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery og ansvarlig redaktør for TVNorge. 

Sesong 10 av Kongen befaler kommer på TVNorge og Max denne høsten. 

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler