Skip to main content

Her er de nye deltakerne i 71° nord – team

26 september 2024

Danby Choi, Nora Haukland, Kjetil Jansrud og kompisen Ørjan Bjørnstad er blant deltakerne som skal konkurrere sammen i par når en ny sesong av 71° nord – team kommer på skjermen etter nyttår.

I 71° nord – team skal fire par med kjente personer kjempe seg på kryss og tvers gjennom norsk natur. Lagene konkurrerer mot hverandre på tid, og det laget som tåler mest og samarbeider best, og dermed kommer seg først fram til det aller siste sjekkpunktet, er vinnere av 71° nord – team.  
 
Lagene som skal konkurrere mot hverandre denne gangen består av Nora Haukland og Danby Choi, Kjetil Jansrud og Ørjan Bjørnstad, Norges tøffeste-paret Styrk Eriksen og Rebecka Andersen, og Hans Petter Buraas og kona Pia Rivelsrud. 
 
Danby Choi var ikke i tvil om hva svaret var da han ble spurt om å delta.  

– Hvem tror de at de er, de som takker nei til å få servert Norges vakre natur foran seg på denne måten? Når jeg attpåtil skulle få oppleve dette med Nora, var det helt selvsagt, sier Danby Choi.

Men forberedelser til turen har det ikke vært så mye tid til.  

– Jeg fikk aldri brukt den før avreise, men jeg kjøpte en 20 kilo tung vektvest. Det er i hvert noe at den henger der, i skapet, sier Danby Choi.

Aldri vært så dårlig forberedt 
Kjetil Jansrud, som er på lag med programlederkompis Ørjan Bjørnstad, kan fortelle om noe varierende kvalitet på forberedelser for deres del.  

– Ørjan og jeg forberedte oss sammen. Vi gikk én tur i marka, men siden det regnet tok vi T-banen hjem. Vi møttes én kveld for å se på kart og kompass og var skjønt enige om hvordan dette ish skulle løses. I etterkant prøvde vi på noe logikkspill som vi ikke fikk til. Rett før avreise gikk vi en 40 minutters tur rundt Bygdøy i våre nye fjellsko. De funka greit, mente vi. Jeg har aldri vært dårligere forberedt noen gang, sier Kjetil Jansrud.

Både Jansrud og Choi har vurdert konkurrentene nøye.  

– Før vi begynte så vi på alle lagene som tøffe utfordrere, men Rebecka og Styrk er nok naturlige favoritter i våre øyne. Unge, sterke, utholdende og de har allerede bevist gjennom Norges tøffeste at de håndterer det meste, sier Kjetil Jansrud.  

– Kjetil og Ørjan er to menn på ett lag. Vi trenger ikke late som om dét ikke er noen fordel. På de andre lagene er det for øvrig mye muskler i Rebecka, Styrk, Pia og Burre også. De er jo alle idrettsutøvere. Jeg forstår ikke hvordan Nora og jeg skal greie oss i konkurranse mot toppidrettsutøvere i fysiske utfordringer, men Nora og jeg har stått i stormer før, sier Danby Choi.  

Sesong 4 av 71° nord – team kommer på TVNorge og Max i 2025. 

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler