Første kikk på The Last of Us sesong 2, Dune: Prophecy, House of the Dragon sesong 2

15 mai 2024

Warner Bros. Discovery deler de første bildene fra The Last of Us sesong 2, den første teaseren for den kommende serien Dune: Prophecy, en ny trailer for House of the Dragon sesong 2, og andre nyheter om seerfavoritter som snart kommer til Max. 

 

I ettermiddag ble Warner Bros. Discoverys nyeste Upfront-presentasjon avholdt i New York. Administrerende direktør og ansvarlig for HBO- og Max-innhold, Casey Bloys, var blant de som delte spennende serienyheter fra scenen.

 

Her er noen av høydepunktene.

 

The Last of Us sesong 2 – de to første bildene slippes i dag

Første sesong av The Last of Us satt ny rekord som den mest sette premieresesongen av en HBO-serie noensinne og slo tidligere seerrekorder på HBO Max både i Norge og internasjonalt. Den etterlengtede andre sesongen kommer til Max i løpet av 2025, og i dag ble de to første bildene offentliggjort.

I sesong to returnerer Pedro Pascal i rollen som Joel, Bella Ramsey som Ellie, Gabriel Luna som Tommy og Rutina Wesley som Maria. Nye skuespillere som slutter seg til rollebesetningen inkluderer Kaitlyn Dever som Abby, Isabela Merced som Dina, Young Mazino som Jesse, Ariela Barer som Mel, Tati Gabrielle som Nora, Spencer Lord som Owen og Danny Ramirez som Manny. Catherine O’Hara har en gjesterolle i den nye sesongen.

The Last of Us er skrevet og executive produsert av Craig Mazin og Neil Druckmann og er basert på det kritikerroste videospillet med samme navn, utviklet av Naughty Dog for PlayStation®. 

Se de to nye bildene vedlagt, eller last dem ned her.
Passord "press", brukernavn "press2024".

 

Dune: Prophecy – den første teaseren slippes i dag

I dag ble den aller første smakebiten fra den kommende dramaserien Dune: Prophecy avslørt i form av en "first look teaser". Sesongen består av seks episoder og kommer til Max denne høsten.

Dune: Prophecy utspiller seg i det vidstrakte Dune-universet til forfatter Frank Herbert, 10.000 år før Paul Atreides' reise. Serien følger to Harkonnen-søstre som kjemper for menneskehetens fremtid og etablerer den sagnomsuste sekten som senere blir kjent som Bene Gesserit. Dune: Prophecy er inspirert av romanen "Sisterhood of Dune" av Brian Herbert og Kevin J. Anderson. Rollebesetningen i den nye serien inkluderer Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning og Yerin Ha.

SE DEN FØRSTE TEASEREN HER

 

House of the Dragon – den nye traileren er ute nå

I går kveld slapp HBO den første offisielle traileren for House of the Dragon sesong 2, som har premiere på Max 17. juni.

House of the Dragon forteller historien om House Targaryen og er basert på George R.R. Martins bok "Fire & Blood". Handlingen utspiller seg 200 år før hendelsene i Game of Thrones. I andre sesong er Westeros på randen av en blodig borgerkrig og alle må velge hvilken side av House Targaryen de står sammen med når riket splittes i to. De grønne og de svarte faksjonene sloss for henholdsvis Kong Aegon og Dronning Rhaenyra, og hver av partene mener at det er de som har rett til å sitte på jerntronen.

Skuespillere som vender tilbake i sine roller fra første sesong inkluderer Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno og Rhys Ifans. I tillegg returnerer Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall og Matthew Needham. 

SE DEN NYE TRAILEREN HER

Pressebilder kan lastes ned her. Passord "press", brukernavn "press2024".

 

Conan O'Brien Must Go – reiseprogrammet får en ny sesong

I dag ble det avslørt at det kritikerroste reiseprogrammet skal få en seks-episoder lang andre sesong. I Conan O’Brien Must Go reiser den berømte programlederen verden rundt til eksotiske destinasjoner for å besøke nye venner han har fått gjennom podcasten sin, “Conan O’Brien Needs a Fan". I første sesong besøkte Conan Norge, Thailand, Argentina og Irland. Der overrasket han noen av sine mest minneverdige fans og utforsket alt lokalkulturen hadde å by på.

– Dette reiseprogrammet har vært så morsomt og givende at jeg mistenker at det hele er en grusom spøk. Jeg beklager på forhånd til de neste seks landene jeg skal besøke, sier Conan O'Brien. 

 

 

Neste tirsdag, 21. mai, lanseres Max i Norge. Les mer om Warner Bros. Discoverys nye strømmetjeneste her.

 

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Insider, Skinnet bedrar