Disse skal kommentere De olympiske leker i Paris 2024 for Warner Bros. Discovery

3 juli 2024

Verdens største sportsbegivenhet inntar snart Paris – Warner Bros. Discovery presenterer et stjernespekket kommentatorlag som skal lede seerne gjennom hvert øyeblikk av De olympiske leker i Paris på Max og TVNorge.

 

– En fantastisk sommer for alle sportsinteresserte toppes og avsluttes med OL i Paris. Det er som alltid innmari gøy å formidle store prestasjoner, historiske øyeblikk og forhåpentligvis norske medaljer til våre seere, sier Asbjørn Myhre, som skal kommentere håndball fra Paris.

Med 3800 timer direktesendt sport vil TVNorge og Max være stedet å følge hvert øyeblikk, hver medalje, hver idrettsutøver og hvert lag fra De olympiske leker i Paris 2024. 

Warner Bros. Discoverys rutinerte team av kommentatorer vil lose norske seere gjennom sommerens spektakulære eventyr i Paris på TVNorge og den nye strømmetjenesten Max. En rekke dedikerte reporter-team i Paris vil gi deg aller siste nytt fra innsiden av lekene, og hjemme i Oslo jobber over hundre personer dag og natt gjennom mesterskapet for å gi TV-seerne den beste olympiske opplevelsen.

– Vi er svært fornøyde med å tilby et dyktig kommentatorlag med solid og lang erfaring. Jeg er sikker på at seerne vil få en uforglemmelig OL-opplevelse med laget vi har samlet, sier Antti Haajanen, Vice President Sports for Norden.

Seerne vil, i tillegg til kommentatorene, møte flere idrettseksperter i studio, som for eksempel tidligere OL-gullvinner Marit Malm Frafjord.

– Vår egen OL-tropp består av over 50 kommentatorer og eksperter, som har til felles å elske sine idretter og brenner for engasjerende og underholdende historiefortelling. Det er et privilegium å få være lydsporet til nordmenns sommer-OL, sier Myhre.

Warner Bros. Discoverys flater vil være det eneste stedet du kan nyte hvert øyeblikk av OL. Seere kan skreddersy sin egen OL-opplevelse med 3800 direktesendte timer, og følge med på alle 329 medaljeøvelser. Innimellom direktesendt sport blir det studiosendinger gjennom hele OL-dagen med fokus på de norske utøverne, men også en bredere dekning med siste nytt, store snakkiser, intervjuer, reportasjer og analyser.

Warner Bros. Discoverys nye appfunksjoner og originale innhold gjør at du ikke trenger å gå glipp av noe. Idrettene vil ha dedikerte sider på Max, hvor brukere kan følge innholdet de vil se. Brukere får tilgang til ekstra kameravinkler og eksklusivt innhold, og kan varsles om kommende øyeblikk og medaljesjanser. Tidslinjemarkørfunksjonen vil identifisere ikoniske sportsøyeblikk for 15 idretter slik at brukere kan navigere direkte dit. 

– Etter to OL preget av pandemi, skal vi endelig få fylt opp arenaer og haller med publikum fra hele verden. Og mange av øvelsene foregår med Eiffeltårnet, Versailles og andre landemerker som bakteppe. Dette blir spektakulært, sier Myhre.

De olympiske leker i Paris 2024 blir offisielt innviet fredag 26. juli med en historisk åpningsseremoni, som for første gang arrangeres utenfor arenaen. Utøverne vil komme seilende på elven Seinen med 160 båter med delegasjoner fra over 200 land. Noen øvelser tyvstarter, eksempelvis gruppespillet i håndball for kvinner som starter torsdag 25. juli.

Kommentatorer for De olympiske leker i Paris 2024:
Andreas Staune-Mittet - Terrengsykling
Anders Fægri – Bryting
Anne Silje Nettum - Rytmisk gymnastikk
Arve Fuglum - Maraton, kappgang
Bjørnar Erikstad - Seiling
Bård Stoller - Basketball
Carl Fredrik Hagen - Sykkel
Caroline Martens - Golf
Christer Francke - Tennis
Dorthea Faa Hviding - Tennis
Elin Austevoll - Svømming
Erik Nilsen - Boksing
Flemming Solberg - Turn
Frank Pedersen - Svømming
Geir Oustorp - Håndball
Hans Chr. Tungesvik - Triatlon
Heidi Skar - Hestesport
Henning Bergh - Basketball
Henrik Bjørnstad - Golf
Henrik Jonassen - Skyting, taekwondo
Ida Marie Høiaas - Klatring
Jan Kvalheim - Beachvolley
Johan Thonerud - Vektløfting
Jørgen Klem - Beachvolley, fotball
Jørn Sundby - Friidrett
Lars Martin Andresen - Håndball
Lina Galaasen Lund - Stup
Asbjørn Myhre - Håndball (Paris)
Marit Malm Frafjord - Håndball
Michael Sommer - Skateboard
Mira Verås Larsen - Padling
Nito Simonsen - Roing
Ole Gustav Gjekstad - Håndball
Ola Bentzen - Tennis
Per Haugsrud - Golf
Pernille Feldmann - Banesykkel
Rehman Moghal - Taekwondo
Sofie Bråten - Turn
Stian Kjennvold - Roing
Stig Moen - Klatring, triatlon
Svein-Espen L. Olsen - Tennis, golf
Sindre Buraas - Maraton, friidrett
Stig Kristiansen – Sykkel
Thea Thorsen - Sykkel
Theis Magelssen - Sykkel
Thomas Hansvoll - Boksing
Thoralf Hognestad - Padling
Timo Klami - Stup
Tiril Bue - Seiling
Tonje Angelsen - Friidrett
Tony André Hansen - Hestesport
Tormod Bakke Johnsen - Hestesport

 

Kontakter

Johan Björck

PR Specialist

Sport