Curb Your Enthusiasm – Finalesesongen har premiere 5. februar på HBO Max

12 januar 2024 - Sist oppdatert 8 februar 2024

HBO slipper den offisielle traileren for tolvte og siste sesong av den prisbelønte komiserien Curb Your Enthusiasm med Larry David i hovedrollen. Finalesesongen har premiere 5. februar på HBO Max i Norge.

Den ikoniske, Emmy- og Golden Globe-belønte komiserien Curb Your Enthusiasm er en fiktiv og satirisk skildring av forfatter, produsent og komiker Larry Davids liv, med Larry David selv i hovedrollen som en karikert versjon av seg selv.

 

SE DEN NYE TRAILEREN HER

 

I løpet av elleve populære sesonger har serien skildret hvordan tilsynelatende trivielle detaljer i det daglige liv kan utløse de mest katastrofale hendelsesforløp. For å bevare spontaniteten i serien, er den spilt inn uten manus. Skuespillerne får kun et omriss av hver scene og må improvisere replikkene sine underveis. 

 

I tillegg til Larry David, inkluderer rollebesetningen Jeff Garlin (The Goldbergs), Susie Essman (Broad City), Cheryl Hines (Suburgatory), J.B. Smoove (Mapleworth Murders), Richard Lewis (Anything But Love), Ted Danson (The Good Place), Vince Vaughn (Wedding Crashers) og Tracey Ullman (Tracey Ullman’s Show).

 

Curb Your Enthusiasm er skapt av Larry David; executive produsenter er Larry David, Jeff Garlin og Jeff Schaffer; co-executive produsenter er Laura Streicher og Jennifer Corey.

 

Sesong 12 av Curb Your Enthusiasm består av ti episoder og har premiere 5. februar på HBO Max.

 

Pressebilder kan lastes ned her.
Passord og brukernavn "press". 

Kontakter

Celine Ryel

PR Manager HBO Max