Carina Olset Hovda blir programleder for Warner Bros. Discovery

25 april 2024

Olset Hovda skal lede kveldssendingene på TVNorge og Max når de olympiske leker i Paris 2024 går av stabelen denne sommeren. Med seg i studio får hun Warner Bros. Discovery-profil Carsten Skjelbreid.

Olset og makker Skjelbreid skal ta for seg OL-dagen sett med norske øyne med eksperter og gjester i studio. Siden lekene denne gangen er i Europa, vil kveldssendingene også være viet til å følge nøye med på alle øvelsene som foregår på kvelden og fram mot midnatt. Skjelbreid har vært involvert i OL-sendinger på kanalen siden Warner Bros. Discovery fikk rettighetene til OL tilbake i 2018, mens Olset er førstereis på kanalen. Olset Hovda jobbet tidligere som journalist og programleder for NRK, og har de siste årene jobbet som PR-rådgiver. 

– Det blir skikkelig gøy å returnere til skjermen med OL i Paris. Jeg kjenner Carsten fra tidligere og gleder meg stort til å ha sendinger sammen med ham, sier Olset Hovda. 

Hun gleder seg til å jobbe med et av verdens største idrettsarrangementer igjen. 

– Det aller beste med OL er å jobbe med noe som så mange får med seg og bryr seg om. Det blir stort å oppleve igjen, sier Olset Hovda. 

Skjelbreid ser fram til å innta OL-studioet med sin nye programlederkollega. 

– Jeg har alltid vært veldig imponert over Carina som programleder, og det gleder meg stort at vi skal jobbe sammen under OL. Hun er drivende dyktig, har jobbet med de største sportsbegivenhetene tidligere og er bunnsolid som programleder, sier Skjelbreid.

Knallgod programlederduo 
– Vi er svært fornøyde med å ha fått Carina på laget under OL. Hun har lang erfaring som sportsjournalist og programleder, og vi har klokketro på at hun og Carsten blir en meget bra duo til å geleide det norske folk gjennom sommerens OL, sier nordisk sportsdirektør i Warner Bros. Discovery og fungerende sportsdirektør for Norge, Antti Haajanen. 

De olympiske leker i Paris 2024 foregår fra 26. juli til 11. august, og på Warner Bros. Discoverys plattformer kan seerne strømme hvert eneste øyeblikk fra sommerlekene. 

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler