Benjamin Ingrosso får dokumentarfilmserie på Max

26 mars 2024

Første del av This is Benjamin Ingrosso, en ny dokumentarfilmserie om en av Sveriges største stjerner, kommer til Max i løpet av våren 2024. 

 

Snart kommer første del av en ny dokumentarfilmserie om Benjamin Ingrosso, en av Sveriges mest populære artister, til Max. Max er Warner Bros. Discoverys nye strømmetjeneste og lanseres i Norge 21. mai.

 

This is Benjamin Ingrosso er et portrett av en ung artist som drømmer om å bli en internasjonal stjerne. Hittil i karrieren har han toppet hitlistene i Sverige, vunnet priser som Årets Artist og Årets Låt på svenske prisutdelinger som Rockbjörnen og Grammis, og gått av med seieren i Melodifestivalen. Dokumentaren følger Benjamin fra han var barnestjerne og frem til i dag, og vi får se hvordan han jobber med sitt nye team for å bryte gjennom på det internasjonale markedet med mål om å bli Sveriges største mannlige musikkeksport.

 

Gjennom intervjuer og eksklusive bilder slippes seerne inn i Benjamin Ingrossos verden. Artisten deler sine tanker om alt fra musikken til kjærligheten, og snakker ærlig om sin konstante søken etter bekreftelse. 

 

– Dette er et nytt kapittel i livet mitt, både som artist og som person. I dokumentaren får man se andre sider av meg og følge meg på et mer personlig og nært nivå enn før. Det blir spennende å vise seerne begynnelsen på en, for meg, uutforsket reise, sier Benjamin Ingrosso.  

 

I tillegg til Benjamin selv, får vi møte mennesker som har spilt viktige roller i livet og karrieren hans. Dokumentaren er skapt av to av Benjamins nærmeste venner, Jacob Rangnitt (regissør) og Oskar Fagerström (produsent). Sammen har de laget en unik dokumentar som forsøker å vise en side av Benjamin Ingrosso som offentligheten ikke har sett før.

 

– Ambisjonen er å invitere seerne med oss bak kulissene og gi dem en dypere forståelse av hvem Benjamin er som person. Vi ønsker å skildre hans reise fra barndommen til rampelyset og hans evige jakt på den store drømmen, sier Jacob Rangnitt og Oskar Fagerström.

 

– Benjamin er et multitalent. Til tross for sin unge alder har han vært i rampelyset i 17 år og levert underholdning i toppklasse. Det er utrolig gøy at publikum skal få følge ham i denne dokumentarfilmserien, som også blir den første svenske Max Original-serien på den nye strømmetjenesten Max, sier Susanne Söderberg, executive produsent av This is Benjamin Ingrosso for Warner Bros. Discovery. 

 

Dokumentarfilmserien er skapt, regissert og produsert av Jacob Rangnitt og Oskar Fagerström fra ALL ABOUT for Warner Bros. Discovery. Executive produsent for ALL ABOUT er Christian Larson, kjent for dokumentarer som Take One og Leave the World Behind om DJ-trioen Swedish House Mafia.

 

Første del av dokumentarfilmserien This is Benjamin Ingrosso får premiere på Max i løpet av våren 2024.
 

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

HBO Max, Max, MILF of Norway, Sinnasnekker'n, Insider, Neste sommer, Naked Attraction Norge, Skinnet...