Skip to main content

Åtte nye kjendiser i ny sesong av Jaget

20 august 2024

Therese Johaug, Thomas Numme, Josefine Frida Pettersen og Tshawe Baqwa er blant kjendisene som skal leke gjemsel med et kobbel profesjonelle etterforskere i hælene i sesong to av Jaget.  

Er det mulig å gjemme seg for overvåkningskameraene i 2024? Det skal åtte nye kjendiser, fordelt i fire par, få kjenne på i høst. Deltakerparene som er på rømmen, er idrettsutøverne Therese Johaug og ektemannen Nils Jakob Hoff, artistene Tshawe Baqwa og Jorun Stiansen, skuespillerne Herman Tømmeraas og Josefine Frida Pettersen og programleder Thomas Numme med «fenriken» fra Kompani Lauritzen, Geir Aker. I år er det jaktstart i T-banetunellene under Oslo, og denne sesongen viser det seg at deltakerne er flinkere til å gjemme seg enn forventet.

– Spenningen er høy i årets sesong, og det er nære på for deltakerne flere ganger i løpet av innspillingen. De har hatt utrolig flaks i år, og for første gang måtte vi spørre om publikums hjelp til å fakke rømlingene. Hvordan det går, får seerne se på Max i høst, sier etterforskningsleder Johnny Brenna.

Etterforskningsteamet i Jaget består av den erfarne etterforskningslederen Johnny Brenna og etterforskerne Heidi Reisvang, Kristian Haugbjørg Smith, Kine Falch, Felix Borang Jatta og Ivar Moen. Bakkejegerne er i år Rikke Reiersen, Jennie-Lovise N. Bjerke, Kebba Njie Secka, Martin André Hammari, Thomas Stange og Martin Torstensen.

God trening i stressmestring
Deltakerparene i Jaget må holde seg på rømmen i ti dager, har begrensede midler, og de legger igjen elektroniske spor hver gang de tar ut penger, slår på mobiltelefonen eller kjører på motorveien. De kan få hjelp av venner og familie, men jegerne har mulighet til å foreta avhør av alle i kjendisenes omgangskrets. Jegerne har også tilgang til overvåkningskameraer, mobiltrafikk, kortbruk og andre spor deltakerne kan etterlate seg. Therese Johaug har flyktet med ektemannen Nils Jakob Hoff, og før flukten mente de at paret er godt rusta for ti dager på flukt.

– Vi har fått mye trening i stressmestring det siste året, så jeg tror ikke dette kommer til å rokke ved oss, som par. Men det blir helt garantert en god del stressende situasjoner som vi må forholde oss til, sier Nils Jakob Hoff.

– Nils Jakob er veldig avslappet, mens jeg fungerer som energiboost. På den annen side blir jeg hysterisk, mens Nils Jakob roer ned situasjonen, så jeg tror vi har en god balanse, sier Therese Johaug. 

Kontakter

Ola-Magnus Svihus

Senior kommunikasjonsrådgiver

Norske talenter, ELSE!, Jaget, Ex on the Beach Norge, 16 ukers helvete, Gift ved første blikk, Grens...