Aquaman and the Lost Kingdom – strøm filmen fra 27. februar på HBO Max

20 februar 2024 - Sist oppdatert 5 mars 2024

Regissør James Wan og hovedrolleinnehaver Jason Momoa er tilbake med oppfølgeren til den høyest inntjenende DC-filmen noensinne. Aquaman and the Lost Kingdom kan strømmes på HBO Max fra og med 27. februar. 

 

Black Manta mislyktes i sitt første forsøk på å beseire Aquaman, men han drives fortsatt av ønsket om å hevne sin fars død og vil ikke la noe hindre ham i å knuse Aquaman, én gang for alle. Med den eldgamle og myteomspunnede Svartforken i sine hender, er han en farligere motstander enn noensinne før. For å beseire Black Manta må Aquaman danne en allianse med sin bror, Orm, den tidligere kongen av Atlantis. De to brødrene blir nødt til å legge sine ulikheter til side om de skal klare å beskytte kongeriket og redde Aquamans familie – og verden – fra fullstendig ødeleggelse. 

 

I Aquaman and the Lost Kingdom er alle skuespillere tilbake i sine roller fra den første filmen. Jason Momoa som Arthur Curry/Aquaman må nå sjonglere sine plikter som kongen av Atlantis og nybakt far. Patrick Wilson spiller Orm, Aquamans halvbror og motvillige allierte; Amber Heard er Mera, dronning av Atlantis og mor til tronarvingen; Yahya Abdul-Mateen II er Black Manta, fienden som er besatt av hevn over Aquaman og Atlantis; og Nicole Kidman er Atlanna, en sterk leder og mor med hjertet til en kriger. I tillegg får vi gjensyn med Dolph Lundgren og Randall Park som henholdsvis kong Nereus og Dr. Stephen Shin. 

 

Aquaman and the Lost Kingdom er regissert av James Wan og produsert av Peter Safran, Wan og Rob Cowan. Executive produsenter er Galen Vaisman og Walter Hamada. Filmens manus er skrevet av David Leslie Johnson-McGoldrick, basert på en historie av James Wan & David Leslie Johnson-McGoldrick og Jason Momoa & Thomas Pa’a Sibbett, basert på karakterer fra DC. Karakteren Aquaman er skapt av Paul Norris og Mort Weisinger.

 

Warner Bros. Pictures presenterer en Atomic Monster / Peter Safran-produksjon, James Wan-filmen Aquaman and the Lost Kingdom. Filmen hadde internasjonal kinopremiere 22. desember 2023 og internasjonal distribusjon er ved Warner Bros. Pictures.

 

Aquaman and the Lost Kingdom kan strømmes på HBO Max i Norge fra og med 27. februar.

 

Den første filmen, Aquaman, samt andre filmer fra DC-universet kan strømmes på HBO Max nå.

 

Flere pressebilder kan lastes ned her. 

Kontakter

Celine Ryel

Senior kommunikasjonsrådgiver

HBO Max, Skinnet bedrar, Sinnasnekker'n, MILF of Norway, 16 ukers helvete bootcamp, Insider, Neste s...